Galyasági töltött tojás recept


10 db. keményre főzött és tisztított tojás,
só,
őrölt fehér bors,
10 dkg. kenőmájas,
1 evőkanál mustár,
2 evőkanál majonéz,
néhány szál zöldpetrezselyem
A Galyasági töltött tojás elkészítési módja:
A tojásokat félbe vágjuk, a sárgáját kiszedjük és tálba tesszük. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a kenőmájast, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a mustárt is. Alaposan - habosra - keverjük, majd a töltelékkel megrakott tojásokat 3O percig hűtőbe tesszük. Tálalása előtt majonézzel bőven meglocsoljuk.
Ha fő ételként kínáljuk, akkor párolt rizst adjunk hozzá.
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2009. márc. 23. 04:20
A galyasági töltött tojás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.