Galuskás-krumpli leves recept
1 perc
A Galuskás-krumpli leves hozzávalói:
Kb
1kg
Krumpli,2 tojás,liszt,só,bors,egy nagy csokor petrezselyemzöld
A Galuskás-krumpli leves elkészítési módja:
A megtisztitott krumplikat felkockazzuk.Elkészítjük a galuskatésztat!A krumplit zubogo vizbe tesszük.Ha a viz ujra forr,beleszaggatjuk a galuskatésztát.Sózzuk,borsozzuk,majd a levesbe szórjuk a finomra vagott petrezselyemzöldet!
Tálaláskor tejfölt is tehetünk bele,de anélkül is nagyon finom és laktatós.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Eme24, 2009. márc. 11. 11:58
A galuskás-krumpli leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.