Futópad és elliptikus tréner (beszélgetés)
Szerintem is jobb a tréner, mint a bicaj.. Ráadásul még nem találták fel azt a nyerget, ami nem vág..:S
Vettünk már szilikonosat, meg gél állagúsat, meg anyámkínját, de esélytelen.. Az elliptikus, v futópad. Egyszer majd (saját lakásba lesz pad:D) most elliptizálódni fogok:P
Az az igazság, hogy már annyira unom a felfújt kezű, agyatlan barmokat, hogy nem szeretem a konditermet. Voltam only for girls-ben is, ott meg szar a hangulat..Jártam is, meg nem is, és az a baj, hogy baromi messze van tőlünk, még a legközelebbi is.. Szerintem több mint fél óra.. XXII.ker legkülsőbb része. Szóval ezért szeretnék otthonra. Nincs túl sok időm egy nap, a napi plusz egy óra utazás, meg le-fel öltözködés nem biztos, hogy belefér.
Itthon akkor használom, amikor csak szeretném. Nekem meg este 1 órám van House alatt, amiből nem engedek. Ekkorra terveztem a mozgást:D:D
Tudom, nehéz eset vagyok:) vagy inkább:(
Köszi a véleményeket.. Nem tudok télen futni, mert 3 perc után tüdőgyulladást kapok. Próbáltam nem egyszer, most már bizonyított a dolog.
A szobabiciklit meg egyszerűen utálom. Ezért néztem egyéb eszköz után.
És nem diétázás miatt, csak hogy ne punnyadjak el a tél alatt.
Igazából előszörre is a trénert akartam, de kezdek eléggé meggyőződni, hogy inkább azt. Jobb a békesség, mindenkivel:)
Attól függ, h mit szeretne az ember. Ha állóképességet növelni, akkor szerintem is jobb. Ha diétázni, akkor mindegy, csak a szükséges pulzustartomány meglegyen.
Amúgy én legjobban szabadtéren szeretek futni, tuti, h az még a futópadnál is sokkal hatékonyabb...csak hát a fene megy ki hidegben.:)
Azért javasoltam a bicajt, mert diéta céljából szeretné Panka.:)
Köszi.
A nagyon zajos pontosan mit takar?
Egy kertes ház felső emelet a miénk, parkettára rakva mire számítsak?
Sziasztok!
Most, hogy jön a tél, úgy döntöttem, hogy nem fogok felszedni fél dekát sem, ha nem tudok kinn futni, majd futok benn:) Szóval szeretnék venni egy gépet. Nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen..
A futópadok ára gigantikus, úgy hogy azt gondoltam, hogy használtat vennék, de azt sem tudom, hogy abból melyik a jó. Elektromos, mechanikus, stb. stb.
Elliptikus trénerben gondolkodtam eddig, annak már picit utána is jártam, az sem rossz. Ha nem bírom majd megfizetni a futópadot, ez lesz a B terv:)
Szóval kérlek osszátok meg a saját véleményeteket!!!
Láttam amúgy, hogy volt már erről itt fórum, csak kb 1 - 1,5 éve kihalt, remélem így hatásosabb.
Jah, és ha esetleg valaki megválna, jól működő gépétől, az is sikítson, legyen szíves:)
Köszönöm:)
További ajánlott fórumok:
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- Milyen elliptikus trénert válasszak?
- Megéri elliptikus trénert vásárolni?
- Mi az az elliptikus tréner, és használhatja az akinek súlyos csipőkopása van?
- Mennyit és mennyi idő alatt sikerült fogyni elliptikus trénerrel?
- Használ valaki elliptikus trénert? Mi a véleményetek, tapasztalatotok? Lehet a segítségével fogyni?