Futáshoz milyen zenelejátszót tudnátok ajánlani - lehetőleg ne legyen túl drága (olcsó, de jó)? (tudásbázis)
MP3 jatszot,
amit a karodra is tehetsz egy kis Velcro-s pantal. (nem reagal a razkodasra, es kis fulhallgatoval mukodik. Olcso SD memory kartyakra is masolhatsz a computeredrol dalokat, amik Neked tetszenek.)
Már csak M4-es azaz videó lejátszásra képesből vannak jók, abból vannak olcsón is jók.
Tudod amit a kiskamasznak is oda gördeszkázáshoz.
én olyan területen futok, ahol van bicaj autó.. a járdán nem lehet, mert akkora a gyalogosforgalom. Szóval fényvisszaverő karon lábon, és nixt zene.... full feketébe meg már naplemente előtt se indulok neki... És még így is volt, hogy úgy kellett párszor bicajosok elől elugrani, mert ők csak egymással beszélgettek... na zenvel a fülben tuti a baleset... mondjuk a helyi egészségügyi központ előtt megyek el, tán összepofoznak minket...
de én komolyan a full kétfülbe zenét betiltaném bicajhoz futáshoz is... szerintem ténylegesen veszélyes.
Meg még több a fekete futóruhából, mert az olcsón nincs fényvisszaverő, 20e-s nadrágra és 30e-s kabátra meg soknak nincs pénze. Fényvisszaverő szalagot meg nem tesznek fel.
Persze a zenehallgatás sem veszélytelen.
ha nem szereted/bírod a szilikonos fülest, ezt tudom ajánlani helyette: [link]
ha
Elkezdtem én is keresgélni. Azt akartam megrendelni, amit linkeltél Te is, de aztán ez lett:
Akciós is meg még memória is van benne.
nekem ilyen van pennyben árulták a gyerkőcnek is vettünk elejtegette stb de tökéletes semmi baja,memóriakártya külön kell hozzá az nincs vele....a linket csak azért küldöm hogy van online is neten ha rákeresel többfelé:) én sem járok nagy központi helyekre kb soha
Erre nem is gondoltam, hoy igazából a fülhallgató mennyire fontos lehet. Köszi.
A telefont nem akarom magammal vinni futni, mert féltem.
További ajánlott fórumok:
- ORSZÁG-VÁROS ABC szerint, lehetőleg felváltva
- 18 éves lány vagyok 68 kilóról fogytam 60-ra, el szeretném érni az 52 kg-t lehetőleg 2 hét alatt, ajánlotok valamilyen tablettát?
- Szeretnék venni otthonra egy testzsír mérő eszközt, lehetőleg nem túl gagyit de nem is méregdrágát... Melyik márkát ajánljátok?
- Magnézium készítmény keresnék, ajánlanátok? B vit. lehetőleg ne legyen benne
- Yorkshire terriert szeretnénk vásárolni, lehetőleg világos színűt, hogy tudom kiszűrni, hogy biztosan világos színű legyen nagy korában?
- Hol tudok venni olcsón TV-t? Sürgős lenne, lehetőleg 72 cm-nél ne legyen kisebb