Fűszerész csirkecombfilé vele sült zöldségekkel recept
40 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Fűszerész csirkecombfilé vele sült zöldségekkel hozzávalói:
6 csirkecomb filé bőre nélkül
1 ek kókuszzsír
6 ek tökmagolaj
1 ek Fűszerész grillzöldség fűszerkeverék
1 dl levesalap
só
Krumpli, répa, zöldséggyökér, zeller, cukkíni, padlizsán, hagyma kockázva, fokhagyma egészben.
bors, majoranna
A Fűszerész csirkecombfilé vele sült zöldségekkel elkészítési módja:
A combokat alaposan bedörzsöljük az olajjal, sóval és a (nem tévedés) grillzöldség keverékkel, és éjszakára a hűtöbe tesszük, de minimum fél órával az elkészítés előtt. A tepsit a kókuszzsírral kikenjük, belefektetjük a combokat, aláöntjük a levest. A zöldségeket feldaraboljuk, ráöntjük a maradék fűszeres olajat, jól összeforgatjuk és a combok közé szórjuk, esetleg még borsozzuk, majorannázzuk. Légkeverésen 200 fokon 25-30 perc alatt elkészül
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Szilvi0121, 2019. okt. 29. 08:59
A fűszerész csirkecombfilé vele sült zöldségekkel elkészítési módja és hozzávalói.