Virslis tarhonya recept


1 csg virsli karikázva
1 nagy fej hagyma félbevágva szeletelve
1 ek olívaolaj vagy kókuszzsír
5 dl passzírozott paradicsom
pár db csemegeuborka vékony csíkokra vágva
só, bors
1 púpozott tk majoranna
1 ek olaj vagy kókuszzsír
1 csapott ek só
50 dkg tarhonya
A Virslis tarhonya elkészítési módja:
Megpirítjuk a tarhonyát a zsiradékon, felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel, sózzuk, és fedő alatt kb. 25 perc alatt kis lángon készre pároljuk. A felhevített olajon a virsli mindkét oldalát jó pirosra sütjük, a vége felé hozzápirítjuk a hagymát is, majd felöntjük a paradicsommal, sózzuk, borsozzuk, majorannázzuk, belekeverjük az uborkát, és pár perc alatt lefedve összepároljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Szilvi0121, 2019. okt. 28. 09:28
A virslis tarhonya elkészítési módja és hozzávalói.