Fűszeres csirkecombfilé zöldségágyon, remoskában készítve recept
80 perc
A Fűszeres csirkecombfilé zöldségágyon, remoskában készítve hozzávalói:
70 dkg csirkecombfilé (8 db)
80 dkg burgonya
25 dkg vöröshagyma
1 doboz szeletelt gombakonzerv
4 termetes fokhagymagerezd
só, fehérbors, majoranna
1 dl fehérbor
A Fűszeres csirkecombfilé zöldségágyon, remoskában készítve elkészítési módja:
A húsok mindkét oldalát fűszerem. A hagymát, a burgonyát vékony karikákra metélem, és a fokhagymával, a gombával a remoskába rétegezem; a burgonyával kezdve. Rárakom a húsokat, ráöntöm a bort. 30 perc múlva a húsokat meglocsolom a lével. További 25 perc után a tetőt lecsatlakoztatom az áramról, s hagyom az ételt készre párolódni.
A főmeós kérdezés nélkül mondta, hogy finom lett. 😊
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2021. szept. 22. 23:22
A fűszeres csirkecombfilé zöldségágyon, remoskában készítve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.