Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Füstölt lazacos, spenótos tortilla recept

Füstölt lazacos, spenótos tortilla recept

A Füstölt lazacos, spenótos tortilla hozzávalói:
2 tortilla lap
5 dkg natúr krémsajt
1 kk tormakrém
2 marék spenót levél
6 dkg füstölt lazac
¼ citrom reszelt héja és leve
só, bors ízlés szerint


A Füstölt lazacos, spenótos tortilla elkészítési módja:
Összekeverem a sajtot a tormakrémmel és a reszelt citromhéjjal, enyhén sózom, borsozom. A tortilla lapot száraz serpenyőben átmelegítem és megkenem a krémsajttal. Ráfektetem a spenótleveleket és a lazacszeleteket, csepegtetek rá kevés citromlevet. Csepegtess rá egy kevés citromlevet. Felhajtom a tortillát oldalról 3 cm-rel, majd alulról felcsavarom.


Kategória: Halas ételek receptjei


A füstölt lazacos, spenótos tortilla elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook