Füstölt lazacos, spenótos tortilla recept
A Füstölt lazacos, spenótos tortilla hozzávalói:2 tortilla lap
5 dkg natúr krémsajt
1 kk tormakrém
2 marék spenót levél
6 dkg füstölt lazac
¼ citrom reszelt héja és leve
só, bors ízlés szerint
A Füstölt lazacos, spenótos tortilla elkészítési módja:
Összekeverem a sajtot a tormakrémmel és a reszelt citromhéjjal, enyhén sózom, borsozom. A tortilla lapot száraz serpenyőben átmelegítem és megkenem a krémsajttal. Ráfektetem a spenótleveleket és a lazacszeleteket, csepegtetek rá kevés citromlevet. Csepegtess rá egy kevés citromlevet. Felhajtom a tortillát oldalról 3 cm-rel, majd alulról felcsavarom.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. júl. 29. 06:38
A füstölt lazacos, spenótos tortilla elkészítési módja és hozzávalói.