Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Fürdőkádat mázaztatott már valaki újra? fórum

Fürdőkádat mázaztatott már valaki újra? (tudásbázis)

2009. okt. 25. 10:14
Jééé, már egyszer írtam...
2009. okt. 25. 10:13
Én is kb. 20 évvel ezelőtt csináltattam, de nemsokára felpattogzott. Most is foltos a kádam, mert a kicseréltetése nagy munka lenne és nagy kosszal járna. Többet soha nem csináltatnám.
2008. szept. 21. 15:42
Nekem sem tartott sokáig, igaz, hogy 20 évvel ezelőtt festették át. Azóta talán már más a technológia.
2008. szept. 13. 15:28

Hú!Na,most aztán gondban vagyok.Mert baromira be van építve a kád,és 3 gyerekkel nem mindegy hány napig fürdünk kiskádban....

Viszont biztosan tartósabb egy új.

Nálunk ugyanis az történt,hogy a burkolók mikor csinálták a fürdőszobát,nem a beleterített szőnyegen mozogtak a kádban,hanem kidobták belőle,és a fugaanyag meg a maltr+ a cipő mozgása által iszonyatosan összekarcolta.Így azán akármivel sikálhatom!

2008. szept. 12. 15:28

Csatlakozom a többiek javaslatához.

Ha teheted cseréld ki a kádat.A miénket fújták de igen hamar főleg a kifolyónál lekopott.

2008. szept. 12. 15:23

igaz nem nalunk volt,de egy ismerosom csinaltatta,es se perc alatt lekopott..

en ezt tudom, de lehet vannak profik, es ok jobban csinaljak.

2008. szept. 12. 15:19

Mi is újrafestettük amikor felújítás volt, de nekünk 1 év után elkezdett felpattogni...:-(((

Biztos van olyan aki szupira csinálja, de a legbiztosabb és legtartósabb a csere! Mi nagyon megbántuk!!! Árban sem mindegy, mert 12ezerért kenték le, s ha kicsit még áldozunk rá, akkor most nem mérgelődnénk...!!!!

Én ellene vagyok...jól ráfaragtunk vele.

2008. szept. 12. 15:19
Nekem is ugyanaz a tapasztalatom, mint Dogiz szomszédnénijének. Csak pár hónapig bírta.:(
2008. szept. 12. 15:14
Igen, a szomszédnéni pár évvel ezelőtt, neki nem volt jó, pár hónapig tartott. Lehet azóta más technológiával dolgoznak, de mi az idén inkább kicseréltük.Vannak már egész jó minőségű lemezkádak 20 ezer körül. Az akryl azt mondta a mester, h. a teher hatására akár milyen vastag 2-3 év után megreped, megjelenik rajta a hajszálrepedés. (pedig aztán neki az lett volna a jó ha olyat veszünk, ár szempontjából)
2008. szept. 12. 15:09
Fürdőkádat mázaztatott már valaki újra?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook