Furcsa hangok a világban (beszélgetés)
ja, semmi, csak hoztam egy hirtelen párhuzamot :D
ühüm, bezárt, de még mindig a konteósok kedvenc célpontja, persze ezáltal a hétköznapi normális emberekhez is eljut a hülyeség, mint apudhoz is :)
Nem tudom, miből szűrted le, hogy apám nem félne egy atomerőműtől.
Másrészt a haarp-tól sem fél, csak mint lehetséges magyarázatként jött fel. Bezárt? Nem is tudtam, mondjuk annyira nem is érdeklődtem iránta, de akkor egyel kevesebb lehetséges hangelőidéző.
Szolnokon, a lovardában üldögélve mi is hallottuk. Nem volt annyira erős benne az a fura vonós hangszerre hasonlító hang, de ez volt az. Először azt hittük, helikopter jön, de nem jött és a hang sem közeledett vagy távolodott. Kb 2-3 percig tartott.
Utána apumnak meséltem, ő meg mondta, h fent a gáton még jobban lehet hallani, mert már ő is hallotta ott.
Évek óta járunk oda, minden hangot ismerünk, ami a környéken felbukkan (lőtér, hídépítés stb), de ez semmire nem hasonlított, amit valaha hallottunk ott.
Biztos valami természeti jelenség, bár apa a HAARP USA általi beüzemelésére tippelt. :D
Na de a puszta közepén? :D Pl Chilében a hegyekben ahol a madár is eltéved :D vagy ilyen kietlen helyek. mondjuk jó, nagyvárosban is hallották de ott meg eleve nagy az alapzaj..
más van itt de benne van a kísérleti dolog ezt nem lehet kizárni.
Már itt Magyarországon is hallották. sőt a környező országokban és pontosan ugyanezt a hangot.
Ez az érdekes.
Meghallgattam Andi linkjét, összesz.rtam magam.
Viszont egyben nagyon kíváncsi is vagyok!
Mondjuk nem ártana már az emberiségnek egy kis orra koppintás...
Így figyelmeztet a természet,hogy ne tegyük jobban tönkre:)
Én sem hallottam,de frász kapnék.
Senki nem tud biztosat. Geológusok is s csak tippelnek. Volt egy aranyos hozzászolás miszerint a Föld vasmagja berozsdásodott azért nyikorog, be kellene zsírozni :D
Jómagam sosem hallottam de már vadászok a különleges hangokra :)
További ajánlott fórumok:
- Dombok Hegyek Folyók Tavak Erdők Kirándulóhelyek Nyaralóhelyek Bárhol a Világban ABC-ben.
- Jó-e a 3 gyerek egy családban a mai világban?
- Állatkertek, állatkerti állatok, Vadasparkok, Nemzeti Parkok bárhol a világban. A, B, C-ben .
- Furcsa hangok
- Furcsa zajok, hangok a házban...
- Babám álmában néha furcsa hangokat ad ki és mintha félne!