Fülmelegítéshez mit javasoltok? (tudásbázis)
Szia miért kell meleg só!
Hallottál már a fülgyertyáról
Én a sót is meg a sapit is addig tartom a fülén, amíg meleg...
Én Kistarcsán vettem, gyógyszertárban, de a Nyugati tér környékén gyógyászati segédeszköz boltban is volt, meg a Westendben levő gyógyszertárban is láttam ha jól emlékszem... Nagyobb gyógyszertárban próbáld, kisebbekben lehet hogy nem tartanak, max rendelésre, merthogy drága...
Nekünk fülmelegítő sapkánk van, ami elég drága, viszont nem kell egy helyben ülnie a gyereknek, amíg melegíted a fülét... A sapiban van mindkét oldalt melegítő betét, azt felmelegíted forró vízben, belerakod a sapi zsebeibe, megy a gyerek fejére és gyerkőc mehet játszani/mesét nézni vagy amit szeretne...
Sajnos nagyon drága, viszont sokkal jobban tűri mint a sót, és mióta minden orrfolyásos történetnél használom, azóta nem szedtünk antibiotikumot (előtte viszont 3hetente fülgyulladása volt)... Gyógyszertárban, gyógyászati segédeszköz boltban lehet kapni (esetleg a licitálós oldalakon lehet kifogni olcsóbban...)
Fülmelegítéshez mit javasoltok? Ezeket a dolgokat hol lehet megvásárolni?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??
- A párom rettentő vékony!!! (Férfi) Mit javasoltok, hogy tudna nőni, izmosodni?
- Mit javasoltok gyomorfájás enyhítésére?
- 6, 5 millió forint kellene! Mit javasoltok?
- Mit javasoltok szúnyogcsípésre?