Gyógyszertárakban lehet kapni felező masinát, én is hasonlóan kis tablettát negyedeltem egy ideig.:) Mondjuk ment szemétbe rendesen, mert nem egyenletesen vágja el, de kb.
A szorongásos tünet és az elvonási tünet 2 különböző dolog. Elvonás akkor jelentkezik, ha hirtelen abbahagyod a normális adagot. 0,25-ös tablettából negyed tabletta semmi. A napi 1 tabletta 0,25-ös szedésének abbahagyása se okoz elvonást
Olyanok tapasztalatára lennék kiváncsi, akik tapasztaltak valamilyen elvonási tünetet.
Én jó ideje szedem már, de elég keveset. Max.0,25-öt egy nap, de lementem 1/4 tablettáig ami szinte már placebo. Nem tudom emiatt e, de erősödtek a szorongásos tüneteim. Főleg egy tünet aggaszt. Forgó jellegű szédülésem volt, de csak akkor amikor lehajoltam vagy felnéztem, àgyban megfordultam. Tudom hogy ilyen tünete van a BPPV-nek is viszont ahogy megint több Frontint vettem be már el is múlt. Ezért lennék kiváncsi tapasztalatokra, hogy az elvonás okozhat e ilyen tünetet? Nem tudom így hogy fogom tudni teljesen letenni, ha ez a szédülés még fokozatos csökkentésre is előjön.