Van itt valaki, aki le tudott szokni a Frontinról? Milyen elvonási tünetei voltak? (tudásbázis)
Ja ez frontinos fórum, nem baj,
Alvázavaros a helyzet az a baj,
Én bróbáltam már délutánin szundítani, de nemsikerül akkor sem,
Attól mit érezni,
Tehát jobban alszasz tőle?
Nem hiszem, mert bagoly vagy teis mint én,
rosszalvók vagyunk,
Nekem soha nem használt. Abból a kevés alkalomból leszűrtem, ahányszor este bevettem, hátha jobban alszom. Pont annyit fetrengtem, mint máskor... ami viszont szuper, az a melatonin. Jó, hogy szóba került, holnap veszek.
Bocs az offért, én az a fajta vagyok, aki nem szed gyógyszert, még akkor se, ha elvileg lehetne (bölcsességfog operáció után sem vettem be fájdalomcsillapítót). Az egyes függőségek viszont érdekelnek, milyen hatása van a nyugtatóknak, ami miatt szedtétek? Elkábít, ellazít, boldoggá tesz?
En leálltam vele. Egy hónap alatt, amúgy napi 7mg-ot szedtem belőle..
Mennyit szedtél naponta a frontinból? És hány mg-ost? Le a kalappal előtted, hogy egyszerre tetted le. Én negyedével csökkentettem havonta, de megszenvedtem vele. Te miért hagytad abba? Tudsz aludni rendesen? Én azért hagytam abba, mert hozzászokott a szervezetem, nem hatott a 2x1 szem, több kellett volna már.
Szia.Hosszú évekig szedtem,már pár hónapja leszoktam,nem lehetetlen,nem könnyű,sajnos én egyszerre hagytam abba,nem fokozatosan,voltak nehéz napjaim ,de kibírható .szédülés az nálam is volt.
Szia! Két évig szedtem. Az idén júniusban vettem be az utolsó negyed szemet, sikerült letennem. Nem volt könnyű a leszokás, de nem is lehetetlen! Voltak elvonási tünetek,nálam főleg szédülés, alvási problémák. Örülök, hogy letettem végleg, sokkal jobb a közérzetem.
Sziasztok,
Nekem jelenleg szükségem van erre a mérlegre. Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy belgyógyász fel tudja írni? Emiatt nem szeretnék pszichiáterhez menni, de a háziorvost nem merem megkérni. Magán belgyógyász felírhatja ?
Ne gondolj rá!
Sokat olvastam ez idő alatt, teljesen kikapcsolt, nem gondoltam a bajaimra.
eddig sem volt szerintem szűkségem rá,egy hete hagytam el 0,25 felét de sajnos nem vagyok tökéletesen jól,remélem majd jobb lesz
Igen.
Lassú folyamat volt, de sikerült leszoknom.
3x0,5-öt szedtem.
Először a délit törtem félbe, majd egy hét múlva reggelit és a délit. Egy hét múlva az estit is. Aztán ebben a sorrendben tettem le hetenként.
Így nem volt elvonási tünet, de ezt csak akkor kezd el amikor fejben ott tartasz, hogy erre a carra nincs szükséged!!
van itt valaki aki letudott szokni a frontinról? És ha igen milyen elvonási tünetei voltak?
További ajánlott fórumok: