Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Van itt valaki, aki le tudott szokni a Frontinról? Milyen elvonási tünetei voltak? fórum

Van itt valaki, aki le tudott szokni a Frontinról? Milyen elvonási tünetei voltak? (tudásbázis)

okt. 7. 10:04

Ja ez frontinos fórum, nem baj,

Alvázavaros a helyzet az a baj,

okt. 7. 10:03
Én bróbáltam már délutánin szundítani, de nemsikerül akkor sem,
13. Józsibirka (válaszként erre: 12. - Globus)
okt. 7. 10:00

Attól mit érezni,

Tehát jobban alszasz tőle?

Nem hiszem, mert bagoly vagy teis mint én,

rosszalvók vagyunk,

12. globus (válaszként erre: 9. - F9e9103487)
2021. febr. 25. 19:02
Nekem soha nem használt. Abból a kevés alkalomból leszűrtem, ahányszor este bevettem, hátha jobban alszom. Pont annyit fetrengtem, mint máskor... ami viszont szuper, az a melatonin. Jó, hogy szóba került, holnap veszek.
2021. febr. 25. 18:52
Bocs az offért, én az a fajta vagyok, aki nem szed gyógyszert, még akkor se, ha elvileg lehetne (bölcsességfog operáció után sem vettem be fájdalomcsillapítót). Az egyes függőségek viszont érdekelnek, milyen hatása van a nyugtatóknak, ami miatt szedtétek? Elkábít, ellazít, boldoggá tesz?
2021. febr. 23. 00:26
En leálltam vele. Egy hónap alatt, amúgy napi 7mg-ot szedtem belőle..
9. f9e9103487 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
2020. nov. 9. 00:02
Mennyit szedtél naponta a frontinból? És hány mg-ost? Le a kalappal előtted, hogy egyszerre tetted le. Én negyedével csökkentettem havonta, de megszenvedtem vele. Te miért hagytad abba? Tudsz aludni rendesen? Én azért hagytam abba, mert hozzászokott a szervezetem, nem hatott a 2x1 szem, több kellett volna már.
2020. nov. 8. 15:30
Szia.Hosszú évekig szedtem,már pár hónapja leszoktam,nem lehetetlen,nem könnyű,sajnos én egyszerre hagytam abba,nem fokozatosan,voltak nehéz napjaim ,de kibírható .szédülés az nálam is volt.
7. f9e9103487 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. nov. 8. 15:25
Szia! Két évig szedtem. Az idén júniusban vettem be az utolsó negyed szemet, sikerült letennem. Nem volt könnyű a leszokás, de nem is lehetetlen! Voltak elvonási tünetek,nálam főleg szédülés, alvási problémák. Örülök, hogy letettem végleg, sokkal jobb a közérzetem.
2020. márc. 9. 20:32
*méreg
2020. márc. 9. 20:31

Sziasztok,

Nekem jelenleg szükségem van erre a mérlegre. Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy belgyógyász fel tudja írni? Emiatt nem szeretnék pszichiáterhez menni, de a háziorvost nem merem megkérni. Magán belgyógyász felírhatja ?

4. 8d00a82c06 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2020. febr. 3. 19:08

Ne gondolj rá!

Sokat olvastam ez idő alatt, teljesen kikapcsolt, nem gondoltam a bajaimra.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 8d00a82c06)
2020. febr. 3. 19:05
eddig sem volt szerintem szűkségem rá,egy hete hagytam el 0,25 felét de sajnos nem vagyok tökéletesen jól,remélem majd jobb lesz
2. 8d00a82c06 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. febr. 3. 15:59

Igen.

Lassú folyamat volt, de sikerült leszoknom.

3x0,5-öt szedtem.

Először a délit törtem félbe, majd egy hét múlva reggelit és a délit. Egy hét múlva az estit is. Aztán ebben a sorrendben tettem le hetenként.

Így nem volt elvonási tünet, de ezt csak akkor kezd el amikor fejben ott tartasz, hogy erre a carra nincs szükséged!!

2020. febr. 3. 14:26
van itt valaki aki letudott szokni a frontinról? És ha igen milyen elvonási tünetei voltak?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook