Frontérzékenység! Kinek miben jelentkezik, mit tesz ellene? (tudásbázis)
Mikor-miben.
Fejfájás, néha még van migrénes is - Csak az alvás + Cataflam segít
Ízületi fájdalom - Cataflam, fásli
Szívritmuszavar - Pihenés, szívgyógyszerből plusz egy negyed
Fáradtság - Pihenek
Őrjítő fejfájásom van, akár napokig is a hidegfronttól. De volt már, mikor olyan izületi fájdalmam volt nyári zivatar előtt, hogy alig bírtam lábra állni.
Hogy mit teszek ellene? Ha tudk, akkor sötét szoba, és próbálom kialudni, ha nincs rá lehetőségem, munka, vagy hasonló miatt, akkor Cataflam... Más lehetőség nincs nagyon...
Nahát: nekem mindenem fáj. A műtétem helye, a térdeim, a hátam, a fejem, a közérzetem rossz.
És akármennyit alszom: álmos vagyok, de mivel fáj a fejem napközben nem tudok aludni.
Szóval engem nagyon megvisel.
meg már ismerem a jelét ennek a rosszullétnek..:DD
hu remélem érhető voltam,..:)
nekem ez 8-9 honapja van,és kb 6honapja figyelem már...
mivel soha más bajom nem volt,és másnapra ,vagy a front enyhülésére,távozásával megszünik..
és csak ekkor vagyok rosszul...elötte se,utánna se semmi bajom,
vérképem,vérnyomásom stb..rendbe..
nekem az első 10csepp hatott,de ugy,hogy 2óra mulva már nem is emlékeztem rá..:))
pedig már sirtam fájdalmamba..:(..és nem vagyok az a nyafi,beteges,de ez a frontos rosszullét..wáá:(
én azota istenként tisztelem a béres antifrontot :DDD
1550ft ,én cseppet vettem.most elöször vettem,nekem bevállt.eddig semmi,csak ez.gyógynövényes,10cseppet vettem be,kevés vizzel,esetenként 30percenként lehet ismételni,de max 6x10csepp.vagyis 10-15cseppet ir..
jó sokáig elég,ha nálad is olyan hatásos mint nálam..
Sziasztok.
én nagyon rosszul vagyok egy erősebb fronthatásnál..
fejfájás,de álltalába hányással jár,alig birok felkelni,aluszékony vagyok,szédülök,gyenge vagyok.
Teljesen végem van..:(ez amiatt is rossz,hogy 28éves,3 kisgyerekes anya vagyok.fogalmam sincs miért lettem ennyire érzékeny,mert ez kb 8hónapja van csak...lehet a stressztöl,a sok idegeskedéstöl??
amugy én legutóbb,mult héten,mikor jött a hideg,vettem Béres Antifront cseppet,hálisten hatott,kb 2óra alatt rendbetett.:)én ajánlom mindenkinek,mivel ugye nem "gyógyszer"
Nekem is meleg front esetén a fejem majd szét durran, hideg front esetén meg a derekam fáj de nagyon...
Szédüléses, hányingeres tünete van valakinek? Csak azért kérdezem, mert mostanában figyeltem magam és mindig frontoknál jelentkezett ez a "tünet". Elképzelhető, hogy a fejfájásos, derékfájásos frontérzékenységem bővült még ezzel is?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Értékesítői állásra jelentkeztem és a tapasztalataimról kellene beszélnem, hogyan kezdjek neki?