Frizuratippek (beszélgetés)
A durva bevágások,csak egyenes hajban mutatnak!
De a csepp forma jó ötlet!
LOLOL
Előfordul ez is. Végülis nem kell azonnal dönteni. Lehet, hogy pár hét múlva egy r****t jó ötleted lesz. ;))))
Tényleg szép hajad van! :)
Ez egyébként régebbi kép, vagy a mostani stílust is így kell elképzelni. Ha ugyanis nekem ilyen hajam lenne, nem a hosszából vinnék le, hanem mondjuk határozottabb V alakot tennék bele úgy, hogy hátul lenne a leghosszabb tincs. Legalábbis én ezt csinálnám. :)
Ahogy jól esik. :)
Én most festetni fogom majd. Ennyi változtatás lesz. Az a gond, hogy a göndör és hullámos hajnál nem igazán lehet annyi formációt bevezetni, mint egyenesnél... Vagyis lehet, csak nem biztos, hogy úgy fog kinézni minden nap, ahogy terveztük. :'DDD
Legalábbis én így látom. Mindenesetre semmiért sem adnám az én kis szeszélyes, göndör hajamat. :)))))
A frufrum nekem most állig ér. Egyébként én majd olyat tervezek, ha végre jó hosszú lesz újra mindehol a hajam, hogy elől meghagyom hosszúra, és hátrafelé fog csökkenni, mondjuk annyira, hogy a legrövidebb a tarkó aljáig érjen. Az szerintem nagyon jól nézne ki... Legalábbis nekem. Meg addig még sokat kell aludni. :)
Egyetértek. Egyszer volt frufrum, de húúúú... :'DDDDDDDDD
Nekem speciel jelenleg ilyen "tépett" stílusú van. Az alsó részek hosszabbak, lapocka aljáig érnek (egyenes valamivel tovább), és a külső tincsek egyre rövidebbek. Frufrut csak akkor ajánlom, ha minden reggel van türelmed vasalni... Bár nem tudom, mennyire nagyon hullámos a hajad. Az enyém göndör, és keserves volt, mire megnőtt, miután bevállaltam... :)
Amit leírtál az nekem önmagában nem hangzik rosszul!
Ejjjj ha az én hajam hullámos lehetne sosem vágatnám le.
Sziasztok!
Jövőhéten megyek fodrászhoz, de nem tudom milyen hajat vágassak. Hosszú (jó pár centivel mell alá érő), erősen hullámos, és dús hajam van. A frufrum az államig ér, szóval lehet alakítani bőven... Nem akarom rövidre vágatni, de szeretnék változtatni rajta. Tudnátok esetleg tippet adni, hogy kb milyet csináltassak? Sok képet nézegettem már, de nem tudok dönteni. Hátha ti adtok valami jó kis tippet. :)