Frissen vetett füvet elvert az eső, mit tegyek vele? (tudásbázis)
Örülök!
Jó hempergést benne!
Majd még egyszer le kell hengerelni,azt tudod?
Szia!
Képzeld, tegnap felfedeztük, hogy kihajtott a fűűűűűű! Ezt az örömet...Ma reggel pedig már jól látszik mindenhol.
Így aztán kijelentem, hogy a műfű projekt elvetve!
Valami nem akarja,hogy te füvet nyírj:)
Lehet,okosabb lenne,ha lemondanál róla:)Biztos,hogy tudod a fűnyírót kezelni? Mert nagyon tud vágni!Még jobb lesz,ha benzinmotorosat veszel,mert az áram is nagyon tud vágni:)))
Vegyél műgyepet inkább!
XDDD
Jaj, de jó fej vagy! Biztos, azt...
A sziklakertemből meg egy nagy adag földet is bemosott ráadásul, kész voltam reggel a tények láttán.
Egyébként két éve vártam már, hogy tudjunk vetni, nem is én lennék, ha nem most jött volna ez a vihar.
Gondolom,belocsoltad vetéskor?
Valszeg' pont olyan fázisban van a csíra,aminek ártana a hengerelés.Ha két hetes lenne,nyugodtan rámehetnél.
Hát, én is úgy gondoltam...
Ma egyébként megint nagyon megázott, de most nem folyt össze rajta a víz, lehet, hogy jól leverte. Én nem merem már hengerelni, nehogy kárt tegyek a magokban.
Mindegy, lesz ami lesz, várok.
További ajánlott fórumok:
- Mi készteti a frissen szült anyákat, hogy a véres csecsemőjükről képet tegyenek fel közösségi portálokra?
- Mi lenne az az egy (CSAK EGY!) tanács, amit egy frissen szült, első gyermekes anyukának adnál?
- Hogyan lesz jó illata a frissen mosott ruháimnak?
- Szőke hajam ma befestettem barnára és tök fekete lett az egész. Mit ehet vele tenni igy frissen, hogy ne igya bele magát és lejöjjön?
- Nem szeretek maradékot enni. Az ételt frissen, vagy sehogy....
- Egy frissen szült kismamának milyen folyadékot lehet bevinni a kórházba, ami nem árt a babának?