Francia hagymaleves 3. recept
A Francia hagymaleves 3. hozzávalói:40 dkg hagyma
1 babérlevél
kis kakukkfű
10 dkg vaj
1 ek zabliszt
3 tojássárga
1 leveskocka (vagy paleóbb maradék húsleves)
1 kk só
csipet őrölt bors
A Francia hagymaleves 3. elkészítési módja:
A vajat megolvasztjuk, rátesszük a karikákra vágott hagymát. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk a liszttel, beletesszük a babért, kakukkfüvet, felöntjük vízzel (vagy húslevessel) és beletesszük a leveskockát. Felforraljuk, majd a tojássárgákkal behabarjuk. Tálaláskor reszelt sajtot hintünk rá.
Jó étvágyat!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Szaffy12, 2016. febr. 9. 19:23
A francia hagymaleves 3. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.