Főzés elött kicsit megpirítani a tésztát? (tudásbázis)
Én készítettem úgy a tésztát, ahogy a rizst szokták.
Olajban barnásra pirítottam, majd felöntöttem forró vízzel.
Csak nekem ízlett a többieknek nem, azóta ismét forró vízben főzöm.
Ha a férjednek ízlik, szerintem egyszerűbb megcsinálni.
Én a tarhonyát szinte barnára pirítom ,és imádom!
Üresen is képes lennék megenni fél kilót! :D
További ajánlott fórumok:
- Én bizony összetördelem három felé a spagettitésztát főzés előtt.
- 90 napos diéta alatt mivel lehet enni a tésztát szénhidrát-napon?
- Hova rakjam megkelni a kelt tésztát?
- Milyen fajta tésztát használsz leginkább?
- Férjem krumplis tésztát csinált, és most megsértődött, hogy...
- Hogyan kell tésztát dagasztani?