Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Főzés elött kicsit megpirítani a tésztát? fórum

Főzés elött kicsit megpirítani a tésztát? (tudásbázis)


7. szemmelver (válaszként erre: 1. - Nika0504)
2010. dec. 2. 17:51
én nagyon szeretem úgy:) szoktam így is úgy is
2010. dec. 2. 17:04

Én készítettem úgy a tésztát, ahogy a rizst szokták.

Olajban barnásra pirítottam, majd felöntöttem forró vízzel.

Csak nekem ízlett a többieknek nem, azóta ismét forró vízben főzöm.


Ha a férjednek ízlik, szerintem egyszerűbb megcsinálni.

5. zebracsikó (válaszként erre: 3. - Nika0504)
2010. dec. 1. 12:37
a tarhonyát és a lebbencstésztát pirítani kell főzés előtt
2010. dec. 1. 12:34

Én a tarhonyát szinte barnára pirítom ,és imádom!

Üresen is képes lennék megenni fél kilót! :D

2010. dec. 1. 12:20
Hallottátok már ezt? Nekem furcsa de a párom így kéri mert neki így ízlik.Szerintetek...?
2. lacza9 (válaszként erre: 1. - Nika0504)
2010. dec. 1. 12:19
Lebbencs levesbe igen.
2010. dec. 1. 12:18
Főzés elött kicsit megpirítani a tésztát?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook