Főzés elött kicsit megpirítani a tésztát? (tudásbázis)
7. szemmelver (válaszként erre: 1. - Nika0504)
2010. dec. 2. 17:51
én nagyon szeretem úgy:) szoktam így is úgy is
6. Ildy61
2010. dec. 2. 17:04
Én készítettem úgy a tésztát, ahogy a rizst szokták.
Olajban barnásra pirítottam, majd felöntöttem forró vízzel.
Csak nekem ízlett a többieknek nem, azóta ismét forró vízben főzöm.
Ha a férjednek ízlik, szerintem egyszerűbb megcsinálni.
5. zebracsikó (válaszként erre: 3. - Nika0504)
2010. dec. 1. 12:37
a tarhonyát és a lebbencstésztát pirítani kell főzés előtt
4. 9f98008a3b
2010. dec. 1. 12:34
Én a tarhonyát szinte barnára pirítom ,és imádom!
Üresen is képes lennék megenni fél kilót! :D
3. Nika0504
2010. dec. 1. 12:20
Hallottátok már ezt? Nekem furcsa de a párom így kéri mert neki így ízlik.Szerintetek...?
2. lacza9 (válaszként erre: 1. - Nika0504)
2010. dec. 1. 12:19
Lebbencs levesbe igen.
1. Nika0504
2010. dec. 1. 12:18
Főzés elött kicsit megpirítani a tésztát?
További ajánlott fórumok:
- Én bizony összetördelem három felé a spagettitésztát főzés előtt.
- 90 napos diéta alatt mivel lehet enni a tésztát szénhidrát-napon?
- Hova rakjam megkelni a kelt tésztát?
- Milyen fajta tésztát használsz leginkább?
- Férjem krumplis tésztát csinált, és most megsértődött, hogy...
- Hogyan kell tésztát dagasztani?