Fosfovit babakeksz por formában hol kapható? (tudásbázis)
Még én sem sajnos.
Köszönöm az ötletet, akkor valószínű én is így csinálom..
Te is első szülinapra készítetted a tortát? :)
Sajnos sehol nem találtam,mintha már nem is gyártanák...
Mi kézzel összemotzsoltuk a kekszet,és a folyadéktól amit hozzá kellett adni teljesen szétolvadt,így olyan volt,mintha alapból porból készült volna :)
Ha neked sem sikerül szerezni nyugodtan csinálhatod törmelékből(ha lett volna egy nagyobb mozsaram én abban csináltam volna) :)
Szia,
én is pont ezt a kekszport keresem, mert hamarosan kisfiam 1 éves lesz. :)
Ha sikerült valahol találnom, szólok.
üdv.,
J.
Még aktuális a kérdés :)
Brendonok kizárva,az egész rendszer át lett nézetve és sehol nincs nekik :((
Szia!
Tortához kellene,ez egy kekszpor.
Tej-tojás és gluténmentes.
A sima keksz van itthon,nagyon szereti a fiam,így arra gondoltam legyen ebből a tortája.Találtam hozzá recepteket is,de a port sehol :(
Persze eszembe jutott ledarálni/őrölni stb,de nem lesz olyan finom por mint a gyári,nekem meg olyan lenne jó :(
Nyíregyházi brendonban kérdeztem,de mivel tudnak a brendonok egymás között árukat küldözgetni megnézte az országos listát,de egyáltalán nincs a rendszerükben.Nem csak most nincs belőle,hanem árukód,semmi nincs hozzá...
De azért megköszönném,ha megkérdeznéd,hátha csak elnéztek valamit és mégis tudnak valahonnan ide rendelni :D
Szia!
És ez mire lenne jó?Mi ez tulajdonképpen?Melyik Brendonban kérdezted?Én debreceni vagyok,ha járok arra,esetleg rákérdezek én is.
Sziasztok!
Állítólag brendonban kapható,de az eladók még sosem hallottak róla és a rendszerben sem találtak hasonlót.Interneten is kerestem természetesen,de sehol semmi..
Aki látott valahol kérem írjon :)
Előre is köszönöm
Homern