Forgalmi vizsga és jogsi (beszélgetés)
Én még 2x szerintem ugyanolyan távolságra nem álltam meg a saját kapubejárónktól, pedig elsőre átmentem a vizsgákon!:)
Ne parázz! Ha érdekel, mire kell NEKED odafigyelni, az oktatóddal beszélj! Nekem sokat segített, mert azt hittem, nagyon "penge" vagyok, aztán a vizsga előtti utolsó órán még mondott pár apróságot, ami nagyon hasznos volt!:)
De ez annyira tipikus,nem?Mások paráztatása.Csak azért,mert ciki azt mondani,hogy elb*sztam valamit.
Nem is értem.
Nekem nem ciki.Be is bizonyítom:KRESZ vizsgán simán megbuktam.Asszem kétszer:D So what?
Én elsőre átmentem mindenen. Annyit tettek szóvá, hogy a padkától 20 centire kell megállnom párhuzamos parkolásnál, nem 2-re. :) Szóval no para. Kérdezősködj ismerősnél, aki mostanában csinálta a jogsit, ő hol tette le.
Ilyen centizésről én sem hallottam.
Én is átmentem elsőre.
Igazából vezetni kell tudni.
Így nem is értem....
(Muhaha)
Én átmentem elsőre,ne parázz.Szerintem csak ijesztgetnek.Vágj bele nyugodtan.Az 1 centis hiba tuti kamu,valaki csak arra fogta szerintem valami komolyabb hibáját.
Rég volt már,de ha jól emlékszem semmi extra, menni kellett egy kört a városban,szabályos közlekedés,index használata,záróvonalat nem átlépni,sebességkorlátozást betartani,oktató ne nyúljon bele kormányba,pedálokba és nyert ügy.Nagyjából.
Sziasztok!
Igaz az, hogy általában a forgalmi vizsgán 10-ből 9 vezető megbukik??
Milyen feladatokat kell teljesíteni a forgalmi vizsgán? Olyanokat hallottam, hogy valaki nem 40 centire állt a kapubejárótól,hanem 41-re (lemérték vonalzóval) és ezért bukott meg.
Én akkor bele se vágok...
További ajánlott fórumok:
- Forgalmi vizsga sokadszorra sem :(((
- Forgalmi vizsgán fizetni kell a vizsgabiztosnak?
- Kinek, hogy sikerült anno a forgalmi vizsgája? Elsőre átmentetek a vizsgán? Ha nem, min buktatok el?
- Ma megbuktam a forgalmi vizsgán. Annyira elvette a...
- Segítsetek, hogyan győzzem le a félelmem a forgalmi vizsgára?
- Forgalmi vizsga délután. Örüljek, vagy sem?