Forgalmi vizsga délután. Örüljek, vagy sem? (beszélgetés)
Halihó!
Azt hittem a vizsga lesz nehéz, de az autóvásárlás kész katasztrófa. Nem találom az igazit :( Ami tetszik, párom azonnal letöri a lelkesedésem miután átnézte. Nagyon szeretnék autót, de azt is szeretném, hogy jó legyen, ezért nem ugrok bele bármilyen ajánlatba, de már annyira vezetném. Nem mellékes az sem, h félek, h elfelejtek mindent :/ Jártatok már így?
Nagyon szépen köszönöm!
Még mindig alug akar múlni a sikeres vizsga okozta extázis :D alig várom a kicsi kocsim 😊
Köszönöm!
Még nincs autóm. Most indul a vadászat :D Úgy tervezem, hogy először csak a helyi kisboltba megyek majd, vagy dolgozni, aztán a település végéig, majd a szomszéd nagyvárosba vásárolni. Időt adok magamnak, mielőtt belevetném magam a nagy forgalomba egyedül :D
Vállveregetés! Megérdemled! És most hogyan tovább?
Van saját kocsid, amit ezek után vezetsz, vagy még ezután lesz? Ne feledd, minden kocsi kicsit másként viselkedik, a sajátot is meg kell ismerned majd ahhoz, hogy biztonsággal tudjatok (te+ő!) együtt járni. :))
Köszönöm szépen!
Ma megyek órára. Őszintén szólva kicsit ki van már mindenem, mert fárasztó munka mellett futni, időpontot egyeztetni. Nem beszélve az anyagi vonzatról, de ügyesebb leszek! Sokkal!
Örülök, hogy sikerült túltenni magad a kudarcon. Sikerülni fog, ha:
- koncentrálsz, és semmi másra nem figyelsz, csak a forgalomra!
- és minden egyes percben készen állsz (belülről) a legváratlanabb helyzetekre is!
Amíg vezettem, mindig az a gondolat volt bennem, hogy "rajtam kívül"!!! annyi hülye közlekedik még az utakon. :))
Ha csak egyedül lennék, nem lenne semmi baj. De sohasem tudni, hogy az a másik mikor csinál hülyeséget, és akkor nekem kell észen lennem!
Hát legyen ott az eszed vezetés közben, és ne gondolj semmi másra.
Köszönöm a lelkesítő szavakat 😊
Este azt hittem sikerült megbeszélnem magammal a dolgot, de sajnos egész éjszaka csak forogtam. Tisztában vagyok azzal, hogy butaságot csináltam és a bukás valóban jogos volt. Tényleg rendes vb-kat kaptam, nagyon pozitív volt a kisugárzásuk is, csak most valahogy ennek így kellett alakulnia. Nem baj! Majd jövő hét pénteken megmutatom a tutit! ;)
Mert izgultál, feszült voltál, az járt a fejedben, hogy "jajj, el ne rontsam" és hasonlók.
Te is tudod, sok-sok óra vezetés kell még ahhoz, hogy valaki valóban profi vezető legyen, és még akkor sem biztos, hogy nem kerül olyan helyzetbe, ahol mindig, mindent tökéletesen csinál.
A valódi rutin megszerzéséhez idő kell.
Az, hogy most elhúztak, nem feltétlenül a "megbukásodat" jelzi, inkább ez utóbbihoz kapcsolódik: aki elsőre hiba nélkül átmegy a vizsgán, azok legnagyobb része (tisztelet a kivételnek) azok után "nagymellénnyel" ülnek a volán mögé, és sajnos sok esetben úgy is vezetnek.
Ez a buktatásod inkább ilyen fajta nevelési célzatú volt, ezer és ezer okot találhattak volna egész biztosan. Ne veszítsd el az önbizalmadat, megtanultad, amit kellett. Csak okot keresett (és talált) arra, hogy ...
Engem anno az első vizsgán azzal az indokkal húztak meg, (parkolóba beállás hátramenetben!): "ha most egy garázsba kellett volna beállnom, olyan közel álltam a falhoz, hogy ő nem tudna kiszállni a kocsiból!"
Egy garázs mindig szélesebb, mint a felfestett parkolósáv, ki az az őrült, aki a garázsba tolatva áll be.
Tesómnál a híd közepén a biztos "kiejtette" az arany(nak látszó) öngyújtóját az ablakon: Ha nem áll meg, bosszúból azért bukik. Megállt, pedig hídon tilos, azért bukott elsőre.
Ezek csak példák, azt mutatva, hogy nem biztos, hogy a tudásoddal van baj, ne veszítsd kedvedet.
És legközelebb ne görcsölj, akkor sikerülni fog! :))
Egész biztosan úgy lesz!
Szurkolunk! Majd jelentkezel.
Szia :)
14:50-kor. Már várom a buszt, mert előtte még végiggyakoroljuk a parkolásokat, megfordulásokat.
Az eső elszomorít, de próbálom a jó oldalát nézni: esőben hátha kevesebb gyalogos merészkedik ki :D
Mikor lesz a vizsgád?
Várjuk a beszámolót!
Ez jó is lehet, hogy pont a vizsga előtt hibázol nagyot, legalább tudod, mire kell figyelni.
Menni fog, ne aggódj, ne feszülj rá, akkor sincs semmi, ha nem sikerül!
További ajánlott fórumok:
- Forgalmi vizsga sokadszorra sem :(((
- Forgalmi vizsgán fizetni kell a vizsgabiztosnak?
- Kinek, hogy sikerült anno a forgalmi vizsgája? Elsőre átmentetek a vizsgán? Ha nem, min buktatok el?
- Ma megbuktam a forgalmi vizsgán. Annyira elvette a...
- Segítsetek, hogyan győzzem le a félelmem a forgalmi vizsgára?
- Holnap lesz a forgalmi vizsgám, nem jár valaki hasonló cipőben?