Fontosnak érzem a mai világban, hogy egy férfinak legyen... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Pontosan ertem.
De azert egy kozep is van.
Ez nem anyagiasság, sokkal egyszerubb, ha van jogsija es autoja mindket felnek.
Az mar mas kerdes, hogy kinek miert nincs, vagy mik a prioritasok.
Na, én meg olyan családban nőttem fel, ahol nem volt autó. Most sincs a szüleimnek. Sőt, nekem sincs. Sőt, a férjemnek sincs. Nagyon szépen tudjuk használni a tömegközlekedési eszközöket bevásárláshoz is. A 11 éves gyerekem pedig teljesítménytúrázik, 42 km-t gyalogol anélkül, hogy elfáradna.
Hamarosan őt küldjük vásárolni. 😄
Autót nem lehet bérelni, ugye? 😊
Ismerek nem egy olyan embert, aki gazdag, de nincs autója. Erre varrjál gombot.
Ezen a kornyeken meg kB. minden sarkon lehet latni felujitott regi autot. A veteran autos kiallitast a katedralis mellett szervezik, mert itt van a legtobb tag.
A legkozelebbim uj Jaguarral kozlekedik. Az elozo uj BMW-vel volt.Szerintem nem ez a merce.
Amugy csak en vagyok olyan "csoro", akinek nincs autoja. De en vagyok, aki nagyjabol vagja a londoni metro terkepet.
Mondtam, beton parkany.
Te hol laksz?
Budosbunkofalvan lehet vagizni az autoval, de civilizalt helyeken ha csak kint parkolsz, pezbe kerul. Kozlekedni skarsz
Nyilván akinek bérlete van az nem fog taxizni,"
Pontosítok neked, nincs bérletem, és a környezetemben senkinek sincs. Minek is kellene, büdös hónaljakat szagolnia metrón, villamoson buszon??
Mindenki mindenhova taxival
Be kell látnod hogy a való világhoz csóró vagy. Ezért persze ne keseredj el, csak kissé kellemetlen
Képzeld el hogy a barátod fehív hogy menj el hozzá és neked autóba kell ülni
Én taxit küldök érte, sőőőt, addig várakozik amig el nem végezzük a "dolgunkat", aztán a nőt hazaviszi
Más világ ez mint a saját autózás. Természetesen a Chevrolet Impala teljes felújitás után, itt pihen a garázsban
Nálunk létszükséglet az autó, nincs tömegközlekedés. De nem ez mér meg egy embert.
Míg olyan városban éltem, ahol perfekt volt a tömegközlekedés akkor az autóm pihent a garázsban, max nagybevásárlásra vettem elő.
A problémádra pedig a válasz, találkoztok a randihelyen aztán onnan ki-ki megy a dolgára ahogy tud. Ha összefekvős vége lesz akkor meg autóval vagy ahogy éléritek a tetthelyet közösen mentek, este/éjjel/reggel pedig aki nem otthon van hazamegy ahogy tud.
Éppen erre gondoltam, hogy csórikámnak nem telik taxira
Dehát ezért ne rójuk meg :) vannak szegény emberek is
Tőlünk messze a kocsma, ha autóvaél mennék nem ihatnék, ha barátnőm/ismerősöm jönne haza kellene vinnem stb. Ott a taxi , azért van, hoz-visz háztól házig
En meg nem koltozok kis varosban olyan tavolsagba, hogy 10-15 perc gyalog elerjem a munkahelyem. Es ugyanilyen tavolsagban legyen legalabb egy hosszan tarto uzlet. Beton parkany vagyok.
Nagyvarosban meg meteozorok, es buszon is tudok olvasni.
Nagy cucc...
A nagyon nagy menok kapnak beallot, de abbol kevesen hasznaljak, mert nem bszak el az idot.
nade, milyen kategóriájú legyen az autó és hány éves a jogositvány?
Esetleg ugyanez exkluzív motorban/is/ nem jácc?
Nem vagyok kivèteles helyzetben,csak szeretek szabadon közlekedni.
Szeretem,hogy nincs olyan gondom,hogy tankolnom kell.
Értjük aranyoskám, értjük.
Tehát bezárod a pasit, h ne tudjon elmenekűlni.
Viccc vóóóóóót, vicccccccc vóóóóóóóót.
Jáááááj nekem. Megadom magam.
Melóból hazafele bevásárolok.
Kiruccanni pedig nem szoktunk.
Egy èvben mennyit ülök be??
2 kezemen meg tudom számolni.
Most gondoljatok bele: nekem van kocsim. Napi szinten vezetek. Megbeszélek randit olyannal, akinek nincs. 1. Eljön a lakásomra a pasi, és úgy megyünk el, hogy én vezetek, ő meg az anyós ülésen ül. 2. A randi helyen találkozunk, és én viszem őt haza a végén. 3. Bár nekem van autóm, de tömegközlekedve megyek oda.
Igaz történet.
További ajánlott fórumok:
- Globális felmelegedés! Tegyünk ellene! Te fontosnak tartod, hogy óvd a környezeted? Mit teszel ezért?
- Mennyire tartod fontosnak a szépséget, vagy a jó megjelenést?
- Női elvárások az ágyban-miket tartasz fontosnak?
- Mennyire tartod fontosnak, hogy kontrolláld a saját életedet?
- Mennyire tartod fontosnak a magánélet szentségét?
- 31.születésnapi ajándék Férfinak! Mi legyen?