Mennyire tartod fontosnak a szépséget, vagy a jó megjelenést? (beszélgetés)
A belső szépség sokkal fontosabb!
Fontos, de nem a legfontosabb. Amikor találkozok valakivel egyből a tekintetét nézem és figyelem miről és hogyan beszél. Ezek alapján szimpi vagy nem.
Ápoltság igen, szépség nem. Bár egyesek már túlzásokba esnek az ápoltság tekintetében is... Annyira ápoltak akarnak lenni, hogy az már nekem gusztustalan. X-D
az ápoltság fontos,de az h ki milyen szép...ááá...sztem az nem lényeg, főleg h mindenkinek más a szép!
Akár férfiról, akár nőről van szó a szépség másodlagos dolog. Az igényes, jó megjelenés, az ápolt külső a legfontosabb!
Sztem fontos az igényes, kellemes, ápolt külső, ami harmóniában van az illető korával, testalkatával, személyiségével. nem szabad túlzásba esni, nem jó, ha az 50 éves nő 20-nak akar kinézni.
Nagyon fontos!Én adok magamra,párom szerint nem is keveset,és a 12 éves lányomat is arra tanítom,hogy egy lánynak,(később nőnek)adni kell magára,és igényesen kell kinéznie!(köröm,haj,ruházat....stb))
Igénytelenűl akart lenni, csak mellényúltam. Sokan úgy gondolják, hogy az én koromban már nem kellene annyit törődni a külsővel, de nem tehetek róla, szeretk jól kinézni
Én is adok magamra!A ruha, táska, cipő mindíg stimmel, és a hajam is rendben van, szőrtelenítek, ápolom magam. Ki se lépnék az utcára igényteéenűl, de nem festem magam, csak a hajamat. Ennyi jár nekem:)
Én mindig adok a külsőmre, nagyon odafigyelek az öltözködésre, a színek harmóniájára. Szerintem a nők többsége így van ezzel. Ha meg valami buliba megyek, akkor ki is sminkelem magam, egyébként hétköznapokon egyáltalán nem.
Hmmm...ahogy nagyapám mondaná: "Egy nő legyen mindig üde és kívánatos, - kortól függetlenül!" :) és milyen igaza van!! A nők igényesek, szeretik magukat festegetni, de sztem a tökéletesen sminkelt arcnál már csak az a jobb, ha önmagunkat adjuk :) Úgy gondolom, a kisugárzás "jobban" hat... :)
Számomra fontos, ha valahova elmegyek, csinos legyek. De ezt csak a ruházkodásra értem, ugyanis sminkelni nagyon ritkán szoktam. Maximum akkor, ha valami buliba megyek. Odafigyelek arra is, hogy a ruháim, a cipőm, a kiegészítők színben harmonizáljanak. Egyéni stílusomnak köszönhetően ez könnyen meg is oldható, ugyanis csak fekete, fehér, piros és rózsaszín cuccaim vannak. :)
a szépség relatív. Fontos, hogy valaki igényes legyen, főleg egy nő. Haj, szemöldök, sima testrészek (szőrtelenek), smink, csinos ruhatár (a sportos ruhának nem hétköznapi viseletnek kellene lennie)
szintén!
kétnaponta hajmosás, szőr kizárt dolog (láb, hónalj és...), alkalomhoz illő smink, fogselyem, változatos ruhatár, hozzá illő kiegészítőkkel.
Számomra igenis fontos ( még mindig)! Nagyon hiú vagyok és kész! Minden nap sminkelek és fontos, hogy illatos legyek, szőrtelenítem magam, mert szerintem gusztustalan ha szőrős vagyok itt-ott... és amott sem szeretem( pirulos ikon)!
Nagyon fontos a jó megjelenés. A munkaadóknál ez elsősorban ápoltságot, igényességet jelent. Ismerkedésnél pedig, ha nem tetszik, nem megnyerő, nem szimpatikus a másik külseje, esélyt sem adunk arra, hogy megismerjük, milyen belül. Itt sem feltétlenül a szépségre, hanem a fellépésre, a stílusra gondolok.
A jó megjelenés szerintem elengedhetetlen! A hétvégén bevásárolni voltam a Corában, és a hús pultban a kiszolgáló csajszi egyenesen gusztustalan volt.Fehér nadrág volt rajta, és kötény.Az előttem állónak darálta a húst, és felfordult a gyomrom.A véres húsos kezét egész nap a fenekébe törölgette, mert a fehér nadrág csupa kosz, és húslé volt.Sarkonfordultam, és inkább nem vettem semmit.
ez pont így van, és még fokozhatnám
Igazad van!!!!Mégis azt tapasztalom,hogy nagyobb multiknál,cégeknél,stb,a felső vezetés kinyúlt ruhákban,zsíros hajjal,koszos farmerban jönnek-mennek irányítanak.Akkor ez most hogy is van???.....:(
Teljesen igazad van, mindenhol én is ezt tapasztalom.
Na....ez érdekes kérdés!Szerintem is fontos a jó megjelenés.Ápolt külső,kellemes illat,fitt testalkat!Nem azért fontos,mert a társadalom és egy rahedli cég ezt várja el tőlünk,hanem azért,mert már nem a középkorban vagyunk... Néha ezt nem érti meg néhány ember és néha nem hajlandóak tudomásul venni a valót,pedig nem ártana.. Lehet valaki "eszes",de ha egyszerűen képtelen arra,hogy külsőleg pozitív benyomást keltsen,akkor szerintem ebben a világban "halott".Itt már réges-régen nem belső értékekről szól a történet.Jó külső,kellemes kisugárzás,határozott fellépés....ez az,ami ma kell.Ja???? Hogy ez nem jó???? Egyetértek,de sajnos ez a valóság és aki ezt nem képes tudomásul venni,az higyjen Istenben,de ne várja,hogy ebben az életben mellé áll.;) Egyébként én is hiszek,de fentartással.....:)
Fontosnak tartom.Egy no nem lehet hanyagolt.A pasik se de a nonél fontosabb a kinézet szerintem.
bocs a betűk kihagyásáért..nem a hülye szőke nőket akarom ezzel méghülyébb helyzetbe hozni,csak ha dühösen gépelek nem nagyon veszem észre ha kimarad valami:)
a jó megjelenés nagyon fontos,de nem kell feltétlennek szépnek leni hozzá....egy csúnyamber is lehet végtelenül igényes és egy szép is lehet taszító.
Nah a hajszínekről ne beszéljünk...én szőke vagyok...ég a szőke nős vicceken is nevetek de sosem azonosulok velük...azokat akik pedig hajszí alapján döntenek csak sajnálni tudok...szeritem az fontosabb hogy valaki megmossa e a kezét étkezés előtt wc után mnt hogy vörös e vagy fekete....
ja! épp ezért utálom a szőke nős vicceket is!
szeretem a férfiakban, hogy nekik olyan nő kell, aki okos, szép, csinos, kedves, házias és sorolhatnám tovább...
elnézést, de a férfiak mit tudnak nyújtani?????
További ajánlott fórumok: