Jogszerűen lehet csökkenteni a munkaidőt 8 órásról- 4 órásra? (tudásbázis)
Nekem is tetszik.
Én is a napfényes Floridától csak néhány ezer km-re születtem... tök jó!
Várj ezzel a vállalkozás indítással egy kicsit!
Attól még ismerősök körében csinálhatod, "hívásra házhoz megyek" jelszóval. Majd az elégedett gazdik szájról-szájra adják a nevedet, címedet és mire a vírus-helyzet miatt visszaáll a normális élet az országban, akkorra lesz egy törzsvendég köröd.
Egyre több ember kerül nehéz anyagi helyzetbe, egyre kevesebben fognak kutyakozmetikushoz járni, mert a kialakult vírus-helyzet miatt egyre többen veszítik el a munkahelyüket!!
Most fogadd el, amit a főnök ajánl, az is pénz, légy okos! Ne kapkodj!
A munkaszerződést nem lehet egyoldalúan módosítani. Ha abban napi 8 órás munkaidő szerepel, akkor a beleegyezésed nélkül nem csökkentheti 4 órára, illetve a módosításhoz való hozzájárulás megtagadása nem lehet a munkáltatói felmondás indoka.
(Amennyiben a felek a munkaszerződésben nem rendelkeznek a napi munkaidőről a munkaviszony automatikusan napi nyolc óra munkaidőre jön létre.)
Fontos tudni, hogy a munkaszerződés módosítását minden esetben írásba kell foglalni, ha ez nem történik meg, akkor 30 napon belül nyújthatsz be keresetet a bíróságnál. Ugyanakkor ha ráutaló magatartással elfogadod a módosult feltételeket (tehát dolgozol négy órában), akkor aztán már nem hivatkozhatsz az érvénytelenségre az írásba foglalás hiánya miatt.
Ja akkor ketten vagytok bejelentve.
Azért kérdeztem, hogy így hogy jön ki a napi nyitvatartás? De ha ketten vagytok egy 4 és egy 8 órás akkor ki lehet sakkozni, ha máshogy nem munkaidőkerettel.
De most ő nem a férjed, azaz nem közösbe pakoltok?
"(én vagyok az egyetlen alkalmazottja, meg a felesége"
További ajánlott fórumok:
- CH csökkentett diéta és mozgás, hogy jöjjön a baba....
- 12 évre csökkentenék a büntethetőségi korhatárt. Gyerekeket börtönbe?
- Mennyi munkaidőt vállalnátok havi bruttó 105.000 /nettó 75.000 Ft bérért? Napi 2x 1 óra utazási idő mellett?
- Van olyan akinek a drága exének sikerült a gyerektartásdíjat csökkentenie? Írnátok a tapasztalaitokról?
- Hogyan lehet csökkenteni a pcos tüneteket (szőrösödés, hajhullás, hízás...)?
- Magas a tesztoszteronom... Hogyan lehet csökkenteni?