Folteltávolítás-ti mit használtok? (beszélgetés)
köszi a tippeket..:)
közben a sokadik üzletben ma találtam Oxi-Maxot... sztem maradok annál, nekem az vált be... :)
nekem is főleg a baba által hagyott ilyen-olyan foltokra kell, áztatáshoz,mosáshoz..:) de az Oxi jó lesz..:D azért köszi mindenkinek!!! :)
Ha nem általános beáztatásról beszélünk, hanem kifejezetten a foltot akarod kezelni, akkor a Dr. Beckmann folteltávolítókat ajánlom. Többféle van, többféle foltra, rájuk van írva. A zsírfolt-eltávoltítóval gépzsírt szedtem ki farmerből, nem is kicsi foltban, nyom és fakítás nélkül.
Sajna egyetlen dolgot nem visz ki a zöldség- és gyümölcsfolteltávolító: a kaliforniai paprika foltját. :( Halványít rajta, de a végét mindig a nappal szívattam ki (ami télen elég körülményes).
Sziasztok!
Előre mondom, nem vagyok forgalmazó, kizárólag használom a termékeket :-)
Zsírfoltra: Még soha semmivel nem sikerült kiszednem, most próbáltam viszont és szuper színes ruhákhoz is az amway pre wash spray.
Szia! Vérfoltra a legjobb a sima házi mosószappan, drogériában tudsz beszerezni, de ne a Vanisht vedd, hanem a simát.
Az Ariel csak bizonyos foltokra jó, itt is inkább a vérfolt, amit kivisz.
A gyümölcsfoltokra nekünk a legjobban a Vanish oxi action jött be, iszonyú hatékony! És tényleg, még a beszáradt foltok ellen is.
Én mindent végigpróbáltam, még a fogkrémet és a tejbe áztatást is, úgyhogy nekem hihetsz. :)
Sziasztok! Ez engem is érdekelne. Babával elég sok foltunk van :)
Folyékony Vanish semmit nem ért, az Ariel már kicsit jobb, most azt használom felváltva a Vanish szappannal. Néhány folt így is marad, ha valaki tudja a tuti megoldást, szóljon (kakaófolt, paradicsomfolt, ilyen-olyan ételfoltok).
Egyik ismerősünk ajánlotta, hogy ha fülpucolóra kis domestost rátesz, és belemártja vízbe, aztán épphogy egy másodpercig ráteszi a foltra, kijön, és a szín is megmarad, de ki kell tapasztalni, hogy az az egy másodperc elég-e, nem sok-e... én még nem próbáltam ki, de lehet, hogy tényleg jó a módszer.
Eddig Oxi-Maxot használtam,viszont már nem kapható ott ahol eddig vettem...
Most Well Done Oxy Powder-t vettem... de még nem próbáltam ki..
Wanish nem kell.. :D
egyéb jó ötletek? vagy a Well Done termék jó lehet? próbálta már valaki?
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Milyen pelenkát használtok és miért azt?
- Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák!
- Milyen pelust használtok? Mik az érvek mellette?
- Milyen tablettát használtok gépi mosogatáshoz?