Fokhagymás-mustáros-tejfölös hús recept

6 szelet karaj
0,5 liter tejföl
mustár
fokhagyma
só bors
A Fokhagymás-mustáros-tejfölös hús elkészítési módja:
A húst kiklopfolom, sózom, borsozom. A tejfölhöz keverek 5 evőkanál mustárt, annyi fokhagymát hogy a keverék csípős legyen. Tüzálló tálat kivajazok, a húst beleforgatom a tejfölbe és a tálba teszem. A maradék tejfölt a tetejére öntöm. A tálat alufóliával lefedem és 200 C°-ra előmelegített sütőbe teszem, sütés közben egyszer megfordítom őket.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Krysty, 2008. jan. 10. 10:47
A fokhagymás-mustáros-tejfölös hús elkészítési módja és hozzávalói.