Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fojtott hús tarjából /egyszerű, de finom/ recept

Fojtott hús tarjából /egyszerű, de finom/ recept

A Fojtott hús tarjából /egyszerű, de finom/ hozzávalói:
1 kg tarja
4-5 fej vöröshagyma (ennyi biztos kell)
1-1,5 kg krumpli

bors


A Fojtott hús tarjából /egyszerű, de finom/ elkészítési módja:
A tarját felszeleteljük és kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a borssal ne spóroljunk (ha úgy érzed, elég akkor még szórj rá nyugodtan). A megpucolt krumplit és a vöröshagymát karikára vágjuk. Az összetevőket egy kizsírozott / én vajat használtam / jénaiba soronként bepakoljuk, krumpli, hús, hagyma, ezt folytatjuk, a végén krumplival zárunk. A krumplit is sózzuk, borsozzuk, vagy a só helyett egy kis ételízesítőt is szórhatunk, majd öntsünk rá 1-1,5 dl vizet, rakjuk sütőbe. Lefedve süssük 50-60 percig, majd a jénai tetejét levéve pirítsuk pirosra a tetejét.


Kategória: Húsételek receptjei


A fojtott hús tarjából /egyszerű, de finom/ elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook