Fogyott már valaki koplalással (1000 kcal alatt) úgy, hogy nem hízta vissza? (tudásbázis)
:DD
Ez tényleg így van!
Ne is mondd... Most (megint) kiderült,hogy teljesen rosszul étkezem!
"Van egy csomó egészségőrült, aki csak természetes táplálékon él, de nem mozog, és borzalmasan néz ki. Aztán vannak mások, akik mennek, mint a golyó, de csupa szemetet esznek. A mozgás a király. A táplálkozás a királyné. Együtt övék a királyság."
A 80/10/10 (röviden 811) egy étrend, mely a legújabb kutatásokon alapul. Mindenféle embernek tökéletesen megfelelő, mert tulajdonképpen ezen az étrenden élt az ember az ősidőkben. Ebből az következik, hogy ezt az étrendet tudja tökéletesen hasznosítani a szervezetünk, ez az étrend a legmegfelelőbb az ember anatómiai felépítésének.Az ember alapvetően gyümölcsevő, kiegészítve zsenge zöldségekkel. Tulajdonképpen nem is szabadna mást ennünk NYERS! gyümölcsökön és zöldségeken kívül. A 811-ben a számok is szoros összefüggésben vannak ezzel. A megevett étel KALÓRIATARTALMÁNAK minimum 80%-a szénhidrát, maximum 10%-a fehérje és maximum 10%-a zsír.
Röviden ennyit találtam...
Az is más!
Ha pl.valamilyen vizsgálat előtt,vagy műtét előtt van egy kis éhezés,nem probléma,nincs hiánybetegség!
Itt egy hosszabb folyamatról beszélünk,amikor a súlycsökkentés a cél.
Pár éve,mandulaműtét előtt,után,nem ettem 3 napig.
Ilyen helyzetben,viszont a folyadékpótlás a legfontosabb,mert kaja nélkül kibírod,de víz nélkül nem!
És az 1000 kcal is kevés??
Egyébként úgy komolyabban nem gondolkodtam el rajta, de olvastam pár helyen, hogy 800 kcal-al fogyóztak és tartják 3-4-5 éve.
Tavaly műtöttek.48 órán keresztül semmi kaja.Aztán kórházi koszt 4 napig.Eredmény -7 kg 6 nap alatt.
Ha tartottam volna a kórházi menüt otthon, biztos nem jött volna vissza a súly.De nem tartottam.Így az eredmény + 7 kg lett. 3 hó alatt jött fel.
Vagyis bementem mondjuk 90 kg-val, hazajöttem 83 mal, három hó múlva 97 kg az eredmény :)
Igen és vissza is jött!
Ezt lehetetlen tartani!
Most ezzel a hüleséggel próbálkoznál a bikiniszezonra?
További ajánlott fórumok:
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- 35 évesen 14 gyerekes anya, tavaly 8-as ikreket szült, 9 hónap alatt 65 kilót fogyott, most 56 kg. Láttad?
- Ki fogyott már koplalással, és mennyi ment le?
- A Level diétával ki hány kilót fogyott? Mennyi jött vissza?
- Van valaki, aki 15-20 kg-t fogyott a 90 napossal, és azóta sem jött vissza?
- Ki az aki szedett már járvis hangulatjavítót?Ha abbahagyta vissza fogyott?