Fogyókúrás baklövések (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Szerintem az a legfontosabb bármilyen fogyókúrában, hogy ne 1 hét alatt várjátok a csodát, úgyértem ne gondoljátok, hogy ami x idő alatt rakódott rátok az simán lemegy!!
Akár milyen is az a diéta, ha nem határozzátok el magatokat igazán akkor semmire sem mentek vele. Próbáljatok hosszabbtávra tervezni ne 10napra (mert szerintem ez baromság, csak önsanyargatás és ami lement annak a 3szorosa jön vissza!!), a nektek megfelelő, kibírható módot megtalálni! Még ha nem is gyorsan, de tartósan meg lesz az eredmény!!
Ami még szerintem fontos az a napi mozgás. Nem izzasztó órákig tartó ugrabugrára gondolok, elinte csak pár gyakorlat, arra a testrészre koncentrálva ami szerinted a leggázosabb! Elöbb utóbb úgyis belejössz és mégtöbb mozgásra vágysz!!
Tartsatok ki!!!
Én hetente készítek magaról képeket, így mérem le a változást! Mióta "fogyózom" 1szer álltam érleg, elég is volt! Nincs értelme, Mivel centiben mérhető a változás és a képeken is látszik, hogy változik az alakom! Nekem az vált be, hogy rendesen eszem reggelit (persze nem kidurranásig), 10óraira bedobok 1 L-carnitin bogyót, ebédre rendesen főttételt (normál adag), uzsonnára tejeskávét, vacsira semmit!!! Nem halok éhen!!! Jó a kedvem!!! FOGYOK!!!
Egy kérdésem lenne!
Mondjátok meg nekem,hogy a búbánatban lehet az, hogy a mérleg mutat minusz 5 Kg-ot, a centikben pedig nincs egy mm változás sem.
Felfoghatatlan.
Előre is köszi, ha valaki megoldja a rejtéjt.
megvagy!
a repaban 7-8 g a ch .nem sok az ?ket repaval kilovom a napi ch adag jo reszet.
:)
Milyen igaz...én mindig eltérülök, persze most ezt valamennyire szabad. néha megingom és azt mondom, hogy jó vagyok így, ahogy de aztán jön a k,,kétségbeesés". Lehet, hogy egyszerűb lenne minden, ha nem térülnék el, akkor nem lenne lelkiismeretfurdalásom és nem kezdenék el azonnal sportolni keményen, hogy leadjam, amit felvettem, nem odafigyeléskor.
konnyu mondani ;-)
de mikor ott van elottem a sok finomsag????????/
Neneeee!
Agyban rendezd le, hogy husi vagy és fogynod kell és akkor nem lesz miért feladni :).
Ennél jobb taktika szerintem nincs is.
Ügyes vagy,gratula!!
(Bárcsak én is már itt tartanék,és mérgemben nem tömném tele magam mindenfélével...)
en az utobbi idoben betegesen merem magam, talan ez is vitt ra , hogy elkezdjem az atkintst, amikor masnap kicsit tobbet mutat akkor azzal szoktam kompenzalni a dolgot, hogy biciklire pattanok es tekerek egy egy orat minden erombol, vagy pedig naponta 3 szor 20 perceket futogepezek!
tehat ha neha egy kicsit tobbet mutat a merleg, akkor nem elbatortalanodok, hanem inkabb neki duralom magam, es sport!!!!
Kevés súlyból lassabban mennek le a kilók. A husibbaknak azért van nagyobb sikerélménye, mert gyorsabb a fogyás. Szóval a -10 dkg is szép eredmény.
A stagnálás meg természetes reakciója a szervezetnek. Akkor sem kell kétségbe esni, ha egy hónapig nem fogysz semmit, mert csak tiltakozik a szervezeted. Nem szabad feladni :).
Én is így vagyok. Három hónap alatt talán ha háromszor ráálltam...
egyszerűen nem bírom látni, ha csak mondjuk 10 deka, vagy ha egy kiló, nem akarom látni!!!!
Nekem a mérlegelés a bajom. Muszály ráálnom, és ha előző napnál többet mutat, a betartott fogyi és a torna ellenére, akkor teljesen elkedvetlenít, és még a bűnözésre is rávisz...
Szóval erről kellene leszoknom :)
Nekem is a mérlegeléses hibám van. Én reggel, és este szoktam mérlegre állni. A reggeli mindig pontosabb eredmény, hiszen az esti az aznapi kajamennyiséget, folyadékmennyiséget tartalmazza.
Én nem tudom megállni, hogy ne nézzem a súlyomat. Igaz volt már úgy, hogy nagyon felbosszantott az eredmény, és idegbeteg voltam egész nap miatta! :)
Én inkább félek mérlegre állni...
Most tervezem majd, de úgy döntöttem nekem havonta egyszer is elég:) Vagy ez is egy baklövés?:)
Sziasztok.
Mindenki követ el hibákat.Én is.
Mostanában igyekeztem leszokni a folytonos mérlegeléstől :)
Én 2 baklövést tudhatok magaménak.
Kezdődik rögtön az elsővel. :)
Aztán folytatódik a másodikkal. :)
Képes vagyok naponta ötször ráállni a mérlegre. Van mikor 1 óra alatt 2 kg-t hízok vagy éppen fogyok. Az utóbbi jobban tetszik. :)
Jó lenne átszokni csak a reggeli mérésre és azt is csak hetente.
Azért többi baklövésben is volt már részem, de azokat úgy ahogy elhagytam már. :)
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!