Fogyókúra június elsejétől (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Köszönöm a bíztatást.
Túl vagyok a nehezebb vizsgáimon, még egy beadandóm van, azzal küzdök épp... elég nehéz szerintem, de most már talán sikerül összekapnom magam, és fogyózni. Első lépésként az édességet, kenyeret szeretném félre tenni, és a többi fölösleges szénhidrátot is minimalizálni. Egy kis tornát is be szeretnék iktatni esténként, Nóri lányom mondta, ő csinálja velem.:)
Ti hogy haladtok?
Van közületek, aki használt már valami fogyasztószert?
Sziasztok!
Hat a mai nap nagyon kemeny volt. most ugy ereztem fel tudnek falni mindent, de eros vagyok es csak epret meg almat ettem.
Akkor is kitartok. Es tudjatok mi a legjobb a Parom is elfogadta a dontesemet es segit.
hendegabi: Kitartas, es is kb 25kg tol szeretnek megszabadulni.
Vivienke: gratula, kitartas neked is.
Kjulka: nagyon ügyes vagy.
Vivienke: te is...
Én 100-ról indulok, hát, 30 körül le kellene adnom.
A baj, hogy 10-15 kg-ot "viszonylag könnyen" le tudok adni, de aztán idővel vissza is jön. Imádok enni.
Csütörtökig kicsit visszafogom magam (ha minden igaz, akkor túl leszek az idei utolsó vizsgámon), aztán erősen nekiállok a fogyinak.
Sziasztok. Hat raszantam magam es elkezdtem a fogyokurat, most remelem tenyleg sikerul. 85 kg val kezdtem es ma reggel raaltam a merlegre es 81.3kg ot mutatott. hat ero kaptam es folytatom. Elhagytam teljesen a szensavas uditoket, cukrot , kenyeret es meg sok minden mast. Eleg nehez mert a Parom nagyon edesszaju. es persze fozok is neki, tenyleg nehez megalni hogy ne egyek belole. De kitartok.Rengetek siker sztorit olvastam az elmult napokban es remelem egyszer en is leirhatom az enyemet. Az alom sulyom 60 kg korul van.
Ti hogy haladtok?
Bunoztok?
Sok sikert mindenkinek.
Köszi :)
Milyen kalóriatáblázat alapján számolsz?
Sziasztok!
Ha lehetne, csatlakoznék. Bár nem épp a legelszántabb időszakomat élem, de muszáj lépnem, mert 3 számjegyre kanyarodom.
Szintén 3 gyermek és egy jó evő férj áll a hátam mögött.... valamint még az egyetemi vizsgáimból 3-nak a réme. De holnaptól belevágok!!!!!!!!!
Várom a jobbnál jobb ötleteiteket!
A fogyitablettákban én nem hiszek. Nem hiszem, hogy jobb, mint a mozgás.
(mondom úgy, hogy alig bírom magam rávenni a tornára DDD)
Sziasztok!
Csatlakozom én is. Két hete diétázom, és mozgok. Lassan, de biztosan szivárognak le a kilók.
Kb. 10-15 kg-tól szeretnék megszabadulni.
Sziasztok!
Örülök, hogy ennyien jöttetek.
Bevallom elkezdtem már, de még nem adtam bele mindent. Eddig elértem, hogy az esti evést teljesen elhagytam, és nap közben kevesebbet eszem. Sajnos nap közben azt eszem, amit a család, mert sem energiám, sem pénzem több félét főzni. És a kenyérről is nehezen mondok le.
Egy hónapja 74 kg-ról indultam, most 70 vagyok. Viszont a mozgással hadilábon állok. Vagy időm nincs rá, vagy kedvem. Szívesebben kertészkedem, játszok a gyerekekkel.
És ezen fogok változtatni, június 01-től rendszeres tornát vezetek be. Van egy jó kis hasizom erősítő edzőpadunk, azt naponta használom majd. (nem könnyű ám) És azt hiszem megpróbálom a zumbát, azt a két kicsivel is tudom együtt csinálni. Ellötyögnek velem.
Sziasztok!
168cm es 85`5kg vagyok. Csatlakozom hozzatok. Kitartas mindenkinek.
Ki mikent probal fogyni?
szia, köszönöm szépen! Hát nem is tudom talán update! eleinte 1es kód aztán néha 2 is! :) Te?
És Ti többiek?
:)
Akkor hajrá,drukkolok neked!
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!