Fogyókúra gyorsabban (beszélgetés)
sziasztok!
Mire hó az almaecet? hogyan hat?
Köszi
szuper, gyűlnek a dolgok.
Más valaki van esetleg, aki a Formoline-t még próbálta? Kíváncsi vagyok, másnak hogy vált be, mit tapasztalt vele, olyan kedvező volt-e, mint nekem.
Sziasztok!
Én profi fogyizó vagyok, óriási tapasztalattal, szinte mindent kipóbáltam, de nm várom a sültgalambot, mert mindennap kondizok 1 órát, utána szauna, kerékpározás, túrázás stb.
Most pépes diétára vagyok kárhoztatva fogbeültetés miatt, fehérjeporokat iszom.
Évek óta iszom ezeket, kost annyi a különbség, hogy naponta 3x csak ezt iszom, semmi mást.
1 hét alatt 4 kilót fogytam vele, 2. hét végénél tartok és közel 7 kg ment le eddig és még van egy hónapom.
Reggel éhgyomorra megiszom a citromos, szódabikarbónás vizemet, ez nagyon jól lugosít és nagyon jól kitisztít.
Sziasztok!
Én 4 napja szedem a Cefamadart,hát a súlyom még nem csökkent,de nincs felfúvódás meg ilyesmi.
Egy ideig ittam az almaecetet,reggel,1 pohár vízben 1 evőkanállal,nem olyan borzasztó,de leváltottam a Cefara,hát,kíváncsi vagyok,mi lesz...
Eddig még semmi...
jujj, depressziós lettél egy sima étrend-kiegészítőtől? na az nem jó...
Nekem annyira bevált a Formoline h el se akarom hinni. Egy ideje szedem, jó, sportolok is, bár nem annyira intenzíven.
Én kevesebbet eszem, ez a tabi kellemes mellékhatása :)) de ilyenkor persze figyelek, h az a kevés minőségi, egészséges legyen.
Ja, és valahogy több energiám lett, szerintem a Formoline-tól (csökkenti a koleszterin-szintet), mert korábban, ha sportoltam, akkor se volt ennyi energiám.
Szóval nekem bevált :) vééégre :)
Szia!
Én is olvastam az egyik napilapban, hogy az almaecet hatékony. Csak azt nem írták, hogy mennyit kell belőle naponta fogyasztani.
Szívesen olvasnám a tapasztalatodat!
(Különben borzalmas íze van :DDD)
Szia!
Engem érdekelne, hogy mi a tapasztalatod a Formoline-ről, leírnád?
Én a Reduce Weight-et használtam, 2 hét alatt lement 4 kiló, de a végére már tiszta depressziós lettem, úgyhogy abbahagytam.
Sziasztok!
Legyen ez a fórum egy gyűjtőhelye a különböző étrend-kiegészítőknek, amikkel gyorsabban fogyhatunk!
Mindenki leírhatja a tapasztalatát, sikersztoriját, ha sikeresen bevetett egy étrend-kiegészítőt, vagy éppen nem várt mellékhatásokkal találkozott.
Én a Formoline-nal való tapasztalatomról tudok írni!
Várom a tapasztalatokat! :)
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!