Fogyókúra alatt, mit esztek kenyér helyett? (beszélgetés)
Szia !
Ez eddig ok. amit írsz, hogy nem érdekel mások véleménye, de rád mennek a cuccaid? Én most előszedtem a tavaszi ruháim és sírvafakadtam, mert semmit nem tudok felvenni belőlük. 5 kiló plusz van rajtam és muszáj elhagyni a jó kis kajákat. Muszáj fogyózni, mert a lábam is fájni kezdett, főleg lépcsőzésnél. Neked szerencséd van, ha ilyen problémáid nincsenek. üdv Magdolna
nincs fogyókúra..akinek tetszik tetszik,akinek nem meg arra van az ajtó:D
Hol cserélném már le a jó kis rántott sajtos sültkrumplit egy salátára,hogy a pasik tátogjanak?:D
Pff..viccnek is rossz ,egyszer élek :D
Legszívesebben én is:D
Nincs is jobb, mint szalonnakatona zöldhagymával, 1 tábla csokival lefolytva:D
Ha nagyon kellene a kenyér, akkor száraz sajtot eszem helyette, vagy szárított,aszalt zöldségfélét.
De ez ritkán fordul elő, egyszerűen nem eszem kenyeret és kész. Meg lehet szokni, pl. a tojásrántottát is meg tudod enni kenyér nélkül, ha eszel hozzá nyers zöldséget, amit jól meg kell rágni. Persze én alapból ritkán eszem kenyeret.
Szia!
Norbi kenyeret. egyébként le is lehet szokni a kenyérről. Felvágotthoz zöldséget lehet, főétkezésekhez meg mellőzni kell.
Én több fórumot is találtam:
Mit eszel kenyér helyett?
További ajánlott fórumok:
- Kalóriaszámólós fogyókúránál szed valaki fehérje port? Vacsora helyettesítésére jó?
- Fogyókúra alatt megengedett a teljes kiörlésű vagy graham kenyér evése?
- Kukoricás kenyérnek, kiflinek mekkora a szénhidrát tartalma? Mennyire fogyókúrás?
- Fogyokúra alatt hogyan lehet a tejet helyettesíteni a kávéba?
- Mit mivel helyettesíthetek fogyókúra idején?
- Ha végeztek egy xy napos fogyókúrával, utána mit tesztek másnap, miket esztek? :o)