Fogyjunk le magunkért és a párunkért! (beszélgetés)
Szomorú vagyok.
Nem tudom mit tehetnék. Olyan nehéz a fiúkkal.
A barátom sokszor olyan kis hülyeségen felhúzza az orrát és úgy tesz mintha nem tudom milyen nagy hibát követtem volna el. Közben meg csak annyi volt,hogy tegnap este kint pocsoltunk a medencében a tesómékkal meg Vele,és ott hagytam őket és azt mondtam,hogy megyek be pisilni, csak bent maradtam megfürödtem meg ilyenek,ez már fél 9kor volt.
Negyed kilenckor bejött a barátom megsértődve,hogy jól otthagytam nem szoltam volna,hogy nem megyek vissza. Tudom,hogy igaza volt meg bocsánatot is kértem, de azóta hozzám se szól. Annyira bánt,hogy így viselkedik,de sajnos ő mindig ilyen volt,sőt régebben sokkal vészesebb.Mosat beült a kocsiba és hazament. Nagyon bánt,mert én ezt nem így akartam. Egyébként ő is megszokott bántani, de ő egyáltalán nem töri magát negyede ennire sem mint ahogy én,hogy ne haragudjon. De annyira nem szeretek összeveszve venni,hogy nem tudok rá haragudni sokáig,ha odajön én hozzábújok meg örülök h. minden rendben lett. De ő nem ilyen. Mit csináljak? Segítségre van szükségem!!!!
:)
Na néha ennyi kell:D
Hát igen, de én nem is tudnék:D
Am nekem tényleg ezzel van a legnagyobb bajom nem az édességgel,hanem a kenyérrel,az nekem olyan mint a levegő ha nem eszek egy kicsit akkor minden bajom van. Nagyon imádom!
A feher kenyeret akkor szeretem mikor meg meleg.
Par hete nagyon kivantam a kenyeret es minden reggel ettem 2 szelet rozskenyeret padlizsnakremmel, 2 szelet annyi mint a tenyerem, es hiztam azon a heten1 kilot. Inkabb nem eszek kenyeret....:D
Hát igen ez tényleg megszokás kérdése, de am azért voltál rosszul tőle tuti,mert már ez a szervezetednek túl nehéz kaja,és elszoktál tőle. de azért néha jól esik. Én is így vagyok,hogy nehezen bírom kenyér nélkül, de én eddig kb csak egy hétig bírtam. Ezért csinálom mostmár úgy,hogy rozskenyeret eszek reggel és utánna ilyesmit nem eszek. Ez most kezd bevállni.
Na de azért valjuk be a jó kis fehér kenyér az igazi:)
Én is próbálok Norbi szerint enni. Valamelyik nap felfedeztem Nyíregyházán a Norbi pékséget és bementem vannak termékei amik nagyon jók. Gondoltam megkóstolom abból a csodás lisztből készült sütiket,hát mit ne mondjak elég......
Igazából én is próbálok mindig kódok szerint enni, de épp valamelyik nap beszélgettem anyával,hogy nem értem,hogy emberek hogy tudnak teljesen lemondani a rendes kenyérről egész életük során. Én nem hiszem el azt.
Teljes mértékben egyetértek! :-) Én is rosszul vagyok már a nehéz egészségtelen kajáktól, 3 napig fáj utána a hasam!
A kajákról meg annyit, hogy szerintem most sokkal finomabb kajákat eszem mint anno! ;-)
Sziasztok! :) Szia Niki!
Én csak ajánlani tudom az Norbi Update-et, ha fogyni akarsz! Én 41,5 kg-ot fogytam eddig vele és összesen 45,5 kg-ot! Tehát én is az a típus voltam akit könnyebb átugorni, mint megkerülni! :S
A leglényegesebb dolog, hogy ne fogyózz, hanem életmódot válts, mert csak úgy tartós a fogyás! Az Update azért jó,mert nem kell éhezni és ehetsz jobbnál-jobb kajákat! A többi fogyókúrával az a baj,hogy bár leadsz pár kilot de aztán az hatványozottan jön vissza!!!! ÉLETMÓD VÁLTÁS!
Nem tartok megszabott diétát, csak úgy magamtól meg szedem a reductilt, de az magában nem sokat ér.
Czanik Balázsra tornáztam még eddig kétszer, de az elég kemény most még töltöm miló viki tornáját kiváncsi leszek az milyen. És te? Van olyan torna ami neked bejött? Igazából én Norbi ducitréningét csináltam régebben,de azt már meguntam kicsit.
Jó neked!
Én ezzel úgy vagyok,hogy szeretnék 40kgt, de 25-nek is örülnék:)
Szia. Én pont ma mértem magam és már 5,4kg-ot fogytam.Tök boldog vagyok. Te ne aggódj azaz 1kg semmi biztos csak egy kicsit többet nassoltál lemegy az nyugi. Én szeretnék még hó végéig 6,3kgt leadni.
Tudom elég komoly cél, de akkor megyünk nyaralni és szeretnék annyival könnyebb lenni.
Tudom mostanában is túl keveset voltam fent , de mindig annyi dolgom van. Tegnap voltam egy állásinterjún, holnap lesz az eredménye.
Meg most próbálok eladni 2 beagle szuka kiskutyust, de a szuka hallatán mindenki megijed,pedig...
Igérem mostmár minden nap feljövök:)
És a fogyáson kívül mi újság van veled?
Ugy latszik csak ketten maradtunk.:) Sebaj, igy is jobb mint egyedul. Nekem nincs jo velemenyem a tablettakrol. volt itt romaniaba is egy nagyon felkapott: SuperSlim es egy honapja betiltottak. Nagyon sok a mellekhatasa, en nem mernem bevallalni.
Amugy en is sajat dietat tartok. Mellozom a szenhidratokat, tobb gyumolcs, zoldseg. Sajnos mostanaabn a 6 utan nem eves nem jon ossze sehogy sem, de akkor is probalok gyumolcsot enni. Tornazok dvd-re, taposogep.
Ha gondolod nezz at a : ki kezdi velem a fogyokurat junius 1-tol forumra. Ott vagyunk tobben. :)
Gratulalok!! Kitartast a fogyiban. Aztan irjal, hogy ahaldsz.
Amugy milyen fogyokurat probalsz?