Fogyis receptek, Norbi és miegymás... (beszélgetés)
Sziasztok,nem Norbizom, de figyelek a tálplálkozásra. Mostanság sok salátat készítek, ma pl: főtt csirkemell kockák, borsó, főtt sárgarépa, 3 ek natúrjoghurt, kapor+petrezsélyem, bors, só. nagyon finom:)
zöldségköret: különböző zöldségeket (pl . padlizsán, paradicsom, gomba, cukkini, paprika, de lehet más is) egy tepsibe, lehet hozzá tenni fokhagymát s hagymát is, kakkúfű, oregáno, só, bors esetleg egy ek olviaolaj és a sütőben sütni.....főételként lehet burgonyát is hozzátenni akkor már laktatósabb...
Szia, nekem az a trükköm, hogy nem lakom jól. Hiohetetlen mennyiségek képes vagyok/voltam magamba tömni. Csökkentettem az adagjaimat, viszont rendszeresebben ettem. Ha mást nem, pár db kekszet, puffasztott cuccot tolj be reggelire.
Egy idő után rááll a tested és követeli.
A tornát inkább tedd délutánra, mert akkor lesz ideje az izmaidnak ellazulni fürdés előtt.
Szia!
Én is mondhatni Norbizom, január elején kezdtem, és 4 kilónál tartok eddig.
Sok sikert!
Mivel a mai reggelim elmaradt (mint oly sokszor)
Most töltött káposzta a tízórai, amihez most megyek venni teljes kiörlésű kenyeret!
A vacsi valami puffasztott búza féleség, paradicsommal, sonkával!
És egy kis torna! :)
Sziasztok! Lenne kedvetek recepteket cserélgetni, tapasztalatokat megosztani és persze segíteni egymást a fogyásban?
Én ma kezdem! :)
További ajánlott fórumok:
- Mit főztél ma? Receptek candidásoknak.
- Norbi receptek
- 20 kilót szeretnék fogyni, milyen jól bevált fogyis receptekkel tudnék?
- Ti mit tudtok Norbi új fogyis módszeréröl a work 21-röl?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.
- Légyszi irjatok nekem fogyis recepteket....