Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
SZIASZTOK LÁNYOK!!!!!!!!
Ejnye-Bejnye!Itt már nincs SENKI???
Pedig azért jöttem,hogy Kelles husvéti Ünneket Kivánjak!!!
Mindenkit PUSZILOK!!!
Sziasztok Lányok!!!!!
Hová tüntetek?????
Igaz, én sem voltam pár honapig,de Ti miért nem folytattátok???????
Puszi Mindenkinek.........Baba.....
Ancsikám,miről maradtam le??????
Milyen berúgás volt????????
A napolómban bent van a mérlegelőm!!!
Puszillak Drágám!!!!!
Sziasztok!
Baba drága akkor már te egy nagyon vékony Nő lettél:-))
De a Te amit a súlyodra értesz osztani kell kettővel:-))
Amúgy meg nem ér így eltűnni és ráadásul be sem rúgtunk együtt:-(
A többiek is biztos már bombázóvá váltak azért nincsenek itt!:-D
Sziasztok LÁNYOK!!!!!!!
Én is megvagyok ám,csak egy kicsit eltűntem!!!!
Kevés időm van mostanában,de már NAGYON HIÁNYOZTATOK!!!!!
A Hoodia kapszulát még mindig eszem,ezzel tudom csak nagy nehezen tartani a súlyomat!!!!!
Ezek után sűrűbben fogok be nézni!!!!!
REMÉLEM Ti is jól vagytok,mert a napló olvasással nagyon elvagyok maradva!!!!!!!
PUSZILOK MINDENKIT!!!!!!!!!Baba.......
Sziasztok! El is feledkeztem erről a fórumról, olyan régen olvastam már és írtam is ide :)
Anett! Örülök, hogy sikerült munkát keresned, és az összeköltözésnek is. Milyen a "házas" élet?
Nálunk most kezdődött az újtanév, én kaptam saját osztályt. Elég nehéz a dolgom, dee azért nagyon örülök neki :)
Mi elkezdtük az építkezés bevezetését is. Már az engedélyre várunk, aztán jöhet a hitel :)
Többiek? Hol vagytok? Mi van Veletek?
sziasztok
látom nem sokat irtok, de én azért beszólok. nem nagyon tudtam géphez kerülni mostanában.
velem minden rendben, a párommal összeköltöztünk. már csak pár cucca van amit el kell hozni.
és lett munkám is.:)) juni 23. án kaptam és júli 1 ével dolgozom bíróságon.
még egyenlőre betanulok, de nagyon tetszik az ügyiratok, és átadókönyvek világa.
egyenlőre még csak kezelőirodán vagyok , megtanulom az alapokat aztán majd vmikor felkerülök a saját munkakörömbe. (írnok - kiadó a pontos megnevezése:)Peren kívüli és végrehajtási ügyszakban
majd mesélek arról is hogy milyen ha már elkezdtem betanulni.
legyetek jók
hm... úgy emlékeztem megirtam, hogy 2 hét késéssel egész pontosan 13 nap, de megjött végül. legalábbis legutóbb:)
de ezek zerint nem irtam meg , bocsi
Hű gratulálok a szép eredményekhez!és az évfordulóhoz is:))))
Dokinál nem voltál még?Vagy mi a helyzet azon a fronton?
sziasztok
szerdán , 25. én megvolt a szóbeli szakvizsgarész is úgyogy végeztem a sulival:) bár bevallom a többiek nagyon hiányoznak és a suli is azért. emiatt kicsit szomorú is vagyok de boldog is, mert vége. sikerült , nem is akárhogy.
ugye több vizsgarész volt és összesítettben 94% al 5 ös került a bizonyítványomba:)
szerencsés voltam mert ugyan nem a kedvenc tételeimet húztam de mindkettőt tudtam amit végülis húztam.
az egyik tétel a Jogerő,
a ,másik a
Hitelesítési tanúsítvány elkészítése (közjegyzőknél)
a részeredmények
a a gépírás 80% os
az írásbeli egyik része ott igazolási kérelmet kellett irni plusz benne egy kis hiánypótlás 97% lett
a másik része: határozatot kellett irni az 93% lett
és ez után jött a szóbeli aminek külön nem irtak ki %ot
összességében a dolog úgy oszlott meg hogy 20%ot lehetett elérni a gépírással és az írásbelikkel és 80%ban a szóbelin múlott a dolog.
bár ha bármelyik vizsgarész 1 es akkor is begbuktunk volna.
kb ennyi:)
ja és az osztály átlagunk is nekünk lett a legjobb 90,6 %
az osztályőnök azt mondta amióta ő ott tanít a büdös életben nem volt még ilyen osztályátlag:D
eddig jól alakult minden. a párommal egy hét mulva 1 évesek leszünk meglett a szakvizsgám is. már csak munkát kéne találni:)
Sziasztok Csajok!
Eltűntem egy időre, de erőm, se időm nem volt még ide is írni.
A hétvégén lemegy a lagzi, utána jövök.
Remélem mindenki jól van, tanul és dolgozik szorgalmasan?!
Jók legyetek! Puszi!
szia!Hajrá!Nálam is vizsgaidőszak van sajna.Írj h mi volt a dokinál!Remélem minden rendben veled!
És persze a többiekkel is!:)puszi
sziasztok
bocsika hogy nem nagyon vagyok. minden létező időm tanulással megy el és mégse tudok semmit sem
:( mult héten volt 3 szakvizsga rész, és most szerdán lesz a 4. a szóbeli.... úgy érzem magam mintha kivégzésre mennék. az egész osztály idegbeteg. félünk mint az állat.... nem tudom milesz. volt olyan csaj aki el se jutott a szakvizsgáig.. nagyon félek és emiatt még arra sem emlékszem amit tudnék egyébként:(
azt már eldőntöttem ha nem jön meg május végéig azaz május 25 akkor azon a héten csütörtökön kérek időpontot a dokitol.ezel csak az a baj hogy akkor anyámnak el kell mondanom a dolgot...mert ugye sulis vagyok és nincs még saját fizetésem... és a doki pénzbe kerül...
mert majdnem 2 hete késik, és egy ilyen idős kb így 6 hetes terhességet ki kéne mutasson a teszt nem? bár olvastam sok ellenpéldát is erre...
Jaj szerintem túlparázod a vizsgákat,ahogy látom:) de lehet neked ezért sikerülnek ilyen jó eredménnyel!
Hát menzi dologban nem tudok tanácsot adni,de lényeg h ne aggódj emiatt se abszolút,mert a stressz is késlelteti az tuti!
én is gondoltam rá hogy a pajzsmirigy miatt késik de ennyit... utóljára fél éve késett de akkor is csak 8 napot. most meg már 12...
átlagban olyan 2-3 napot szokott késni egyébként
terhes meg sztem nem vagyok mert 2 különböző tesztem negatív ugyh nem tudom.
ha addig nem jön meg megyek orvoshoz, de csak a szakvizsga után. vagyis május 25 után.
egyébként igen arra gondoltam hogy abszolut nem sikerül. elég negatív vagyok ilyen szempontból:D
A nem fog sikerülni-t azt úgy érted,hogy nem 5ös lesz,hanem csak 4es?Vagy bukó?:D(ami kizárt!)Legyen már egy kis önbizalmad!
Pajzsmirigy miatt nem jön meg esetleg?Remélem nincs gond,menj el minél előbb,amint tudsz dokihoz:S
jó is lenne a pihi. de a neheze még csak most jön... szakvizsgára készülök:(
nagyon nagyon úgyérzem hogy nem fog menni.
ráadásul kezdek aggódni mert még mindig késik:( ha addig nem, jön meg akkor szerdán lesz 2 hete.
ha továbbra sem változik semmi akkor meg majd a szakvizsga után elmegyek dokihoz.
sziasztok
most vizsgáztam jogtárból 5 ösre és ügyvédi,közjegyzői ügyvitelből meg 4 es lett az zh.... 3 jegyem még nem tudom:( remélem nem lesz gond. jók legyetek
szijasztok!már megcsinálták a fürdőt,elvileg most már rendben lesz,nagyon remélem:)A szomszédoknál nem vészes a kár,amit okoztunk!
Hogy vagytok?:)
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim