Fogyi május 24-től. Tart velem valaki? (beszélgetés)
Szió! Én nyaraltam, az igazolt hiányzás!!:D
Gratulálok!!:)
Tényleg lányok, mizu???
Hát azért a csontok nem olyan gyengék ám! Gondolj pl a tour de france-os versenyzőkre. Ha valakik, ők aztán rengeteget ülnek a bicajon és mind izmos!:)
Hát mindenkinek ne higgy, csak olyannak, aki jártasabb az ilyen témákban.;)
Csak azert kérdeztem, mert úgy mondták h a sok uléstol szétgyurom a csontjaimat, és szélesebb lesz a feneken.Meg h szétmenek a medencecsontjaim.
Hát akkor megint bebizonyosodott h nem lehet egy embernek hinni.
Koszi a válaszaitokat!!!
Megfelelő pulzusszám alatt a te korosztályodban olyan kb. 110-140-et értek.:)
Ha nem fogyni szeretnél, hanem formálni szeretnéd a lábaidat, fenekedet, akkor erős fokozaton tekerj.
Szió,
ez mekkora baromság!!! Tökéletes aerob edzésre. Tekerj rajta megfelelő pulzusszámmal legalább 20-25 percet és zsírt éget.:)
Az ember feneke az egészségtelen kaják következtében lerakódott zsírtól nő, sosem a sporttól.:)
Hello Csajok!!! Volna egy kérdésem. Igaz, hogy a szobabiciklizéstol megno a fenekem? Azt hallottam. Akia tud vmit rola írjon!!!
Elore is koszi!!!
GRATULA!!!!!!!!!
Tudom milyen a kereskedelem én diákként dolgoztam pénztárba 2 évig és a sok paraszt ember miatt, már nem tudok a vendéglátós azkmába dolgozni, mert nincs türelmem az emberekhez! Teljes mértékben megértelek.
És az apa meg a pici, ők most lesznek egyedül huzamosabb ideig?
Sziasztok!!!!
6kg lement rólam:)Jaj de jó.Már a számoktól is feldobódtam:) Szerintem volt amikor több is csak most a múlt héten is alig figyeltem,hogy mikor mit ettem és kicsi vissza jött/ a nadrág nem olyan bű:D/ Szóval jojo buli volt a súlyomnál.De mától szigorúan "diéta" v. normális életmódi.
Hát már nagyon jön a a munkanap.:( Üzem dokihoz és tüdőszűrésre kell menni.Remélem jó lesz Apuka és Manó viszonya mikor dolizom:) Abba a fránya kereskedelemben dolgozom.Szeretem a munkám csak voltak olyan vevők akiktől az ember haja az égnek állt a műveltségétől,tisztelet tudásától stb..Meg nagyon jó volna szakmailag lépni feljebb.Csak az a baj ha sikerül akkor a többiek "megesznek":( Nem elég,hogy szakmailag helyt állj hanem megy a furakodás pletyi.De gondolom ez mindenhol megvan.Magyar mentalitás:)
Ditti!!Meg volt a bevásárlás?Remélem megy a norbis diéta!
Wow Ami005 de ügyes vagy! Gratulálok!:)
Mit fogsz amúgy dolgozni? Reméljük a pici jól fogja viselni az elszakadást..Mondjuk ez talán olyan szempontból jó, hogy megszokja, hogy nem csak mindig te vagy vele és az apukájával is szorosabb lesz a kapcsolata. Már persze, ha jól értelmeztem, hogy ő altatja majd.
Biztosan jól fog menni a meló neked! A fiad is jól fogja viselni. Lehet, hogy nyűgös lesz egy kicsit, /én az voltam :D/ de azt is megszokja.
Nagyon ügyes vagy és valószínűleg nem is kicsit fogytál:D Végén újy nadrágokat kell, hogy vegyél! :D
Nekem össze vissza ingadozik a súlyom! Kész káosz. A Gastroyal az egyik legjobb fogyasztó kaja, de az érzelmi evéseket még ők sem tudják megoldani nekem. Összegzésbe így vagyok!
Sziasztok!!
Kicsit eltűntem.Hogy megy a fogyi???Nekem már kicsit lógnak a ruhák rajtam,nadrágszíjat is már 1 lyukkal kell többet behúznom.Még nem mérlegeltem de már kíváncsi vagyok.Röhej de a múlt héten állandóan ettem volna azaz olyan éhség jött rám sűrűn.Lehet a piros napoktól?Mert nem az édességet kívántam hanem vmi kaját.Már a párom is kérdezte,hogy mi van csak nem terhes vagyok??:)De már kezd elmúlni.Bár ma szívesen ennék gyrost ebédre:D
Jövő héten megyek dolgozdába jó két és fél év után!!:(((Úgy tartok tőle:hogy fogja viselni a változást a Fiam,nem mindig én fogom elaltatni este:(((Jó volt itthon de néha vágytam rá,hogy dolgozzak de mire eljött az idő vissza pörgetném az időt:)Remélem zökkenő mentes lesz a munkába állás és lesz vmi pozitív változás ott.Ja és ha már beindul a pörgés azaz nem leszek már itthon egész nap remélem beindul a fogyi jobban:)
Ditti örülök,hogy nem adod fel a fogyit!!!Kitartás.
Hello!
Én ma megint nekiveselkedek a fogyinak. Reggel ráálltam a mérlegre és már 83,5 ez nagyon gáz. Első cél hogy hetessel kezdődjön a kilóim száma aztán tovább. Próbálom a Norbi update módszert.Reggel egyszelet kenyeret ettem máskor kettőt szoktam, a többit még nemtudom, majd ezután megyek még boltba.
IGen az ivás tényleg segít! Velem nem annyira az a gond, hogy nem bírom fizikailag meginni a mennyiséget, hanem az, hogy rohangálok ide-oda és nem figyelek erre.
Milyen piát küldenek?:O