enni kell:D:D ha már korog a gyomrog, akokor éhezés lesz... avval nem simán fogyni fogsz, hanem elfogyni... izomból energiából, mindenből... gondolom nem ez a cáél, ahnem az egészséges fittség.
legyen nálad mindig vmi. porciózd ki az adagjaid. így ha kimaradna véáletlen egy étkezés, be tudsz kapni egy két egészséges falatot. félmarék mandula, iylesmi. máris nem moroig a gyomrod, és a fogyidnak se lesz oda
Nekem - mivel folyton kihagytam a reggelit a nagy rohanásban - gyakran volt ilyen kellemetlenségem.
Úgy oldottam meg, hogy bekaptam egy savlekötőt, ami rövid ideig csöndet teremtett. :) De nem egészséges, ha amúgy nem sok a gyomorsavad. Inkább valami diétás kekszet kapj be óra előtt, az mégiscsak étel, és kitűnően felszívja a savat.
Másik megközelítés, növeled a zsiradékok arányát. Igaz, így a bevitt kalóriák száma nagyobb, de ritkábban eszel. Néha 8-9 órát simán kihúzom 2 étkezés között, semmi kínzó zabáló rohamok. Órákra leosztva jóval alacsonyabb kalória bevitelt lehet elérni, mint a divatos napi 5 étkezéssel.