Fogyi 1 hónap alatt. Ez így jó lehet? (beszélgetés)
Mondjuk joghurt (nem cukros!!) zabbal vagy lenmaggal (emésztés fokozú hatású), gyümölcs,könnyű zöldsaláta csirkemellsonkával. Nekem néha light sajt+alma és kefír is bejátszik.
A naplómba beleírtam, hogy én hogyan és mit eszek, esetleg nézd meg, hátha kapsz öltetet!
Egyetértek,3 óránként enni kell,napi5-6 alkalommal,akkor is ha nem vagy éhes,ez furcsa lehet,de működik. Heti 5 torna+ valami,sétálás,kerékpározás erődtől függően.
Naponta,bő fél kiló zöldség+ párolva 20-30-dkg...teljes kiőrlésű kenyerek...
stb.....stb..kérdezz meg egy diétás nővért,sok alaphelyzettől függhet,hogy mit kell tenni a cél érdekében:-))
sok sikert
Figyu, szerintem ne így csináld. Sokkal hatásosabb, ha 5-6x eszel egy nap, ergó 2-3 óránként. Az 5 után evésnek nincs értelme, mert reggeliig úgy kiéhezik a szervezet, h elkezd zsírt raktározni, ahelyett, h bontaná.
A gyors anyagcsere a zsírból fogyás kulcsa, ami többekközött ezzel érhető el.
Igyál mellé még kb. 3 liter vizet naponta. Szerintem úgy menni fog.:)
A heti 1 kg amúgy reális, bár a jelenlegi súlyodtól is függ.
Sok sikert és kitartást!!:)
1 hónap alatt szeretnék leadni 4kg (aztán a többit:).
Rendesen reggeliznék és ebédelnék. (normál adagot)Ha 5 kor vacsorázom és akkor is már csak húst, halat, salátát és 5 után semmit nem eszem akkor lemegy az a 4kg 1 hónap alatt? Valaki fogyott így, hogy 5 után nem evett? Tornázom mellette.
Köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne kb.15-20 kg-ot lefogyni pár hónap alatt?
- Egy hónap alatt le lehet adni 15 kilót?
- Szerintetek 3 hónap alatt napi 2 órás mozgással és 500 kalóriás diétával mennyit lehet lefogyni?
- 6 hónapos csecsemő 1 hét alatt fogyott 70 grammot. Mitől lehet szerintetek?
- Szerintetek meg lehet tanulni 7 hónap alatt németül?
- Miért akar mindenki pár hónap alatt megszabadulni a súlyfeleslegétől, mikor az amúgy lehet, hogy hosszú évek alatt rakódott rá?