Fogyás hideg sörrel (humor) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fogyás hideg sörrel (humor)
Brrrrrrrrrr de most esik a ho :-) A meleg tea jobb ilyenkor.
Pedig milyen jo fogyokura ez! Eddig a legjobb -) LOL
hihihi :D
de amugy télleg annyi pusztul el.
persze van bőven miből de akkor is:)
az nem tudom hogy mennyit kell inni hogy ne izgasson az alakunk. De inkább zsir kéne vesziteni nem agysejtet.
"egy berugás alkalmával 370 ezer agysejtünk pusztul el."
Akkor hány zűrös éjszaka kell, hogy ne érdekeljen a súlyunk? Az is egyenértékű a kívánt szintre fogyással? :)))
Hmm wow
Együnk hideget csajok!! :D Hihi
Amugy talán annyi igazság van benne hogy az alkohol kiviszi a sót a szervezetből. Ezáltal a vizet is. Szal dehidratálódik a szervezet.
És nem eszel sokat csak csipegetsz és vacsora helyettcsak sört iszol. És mozogsz sokat. Akármit, a séta is jó.
De ne feledjük el azt sem hogy egy berugás alkalmával 370 ezer agysejtünk pusztul el.
És a másnaposság farkaséhséget idéz elő.
De nekem tetszik amugy :D
Dia
Akár hiszitek akár nem,van benne valami.
Az első terhességem alatt,szinte csak fagyasztott dolgokat ettem(fagyi,jégkrém,fagyasztott eper,szilva,málna..stb.)De azt kétpofára,kilószámra.Amikor megszültem a lányom,egy hét után hazakerülve 42 kilót mutatott a mérleg.Talán 10 évesen voltam annyi utoljára.
Hol lehet jelentkezni tesztalanynak?
Csak az emberiség érdekében hozom ezt az áldozatot :)))
Hehe, fél liter sör nem 1000 kalória (azaz 1 kilokalória), hanem 190 000 (azaz 190 kilokalória).
Vagyis végül marad 174 kilokalória pluszban.
különben az ötlet jó;-)
muhahaa... élvezetes fogyás lenne, minden vágyam ez :))))
vééékony lennék:)
LOL
De jó lenne ha így működne !!!!
akkor én nyomnám magamba a fagyit ,az még hidegebb....a sört nem szeretem
Most esik a hó megyek szedek egy kis havat és elnyalogatom ,holnap reggelre tök vékony leszek hurrá!!!!!! DDDD