Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályozási lehetőségek felnőttkorban fórum

Fogszabályozási lehetőségek felnőttkorban (beszélgetés)

2011. febr. 6. 14:33
Köszönöm:)
2011. jan. 31. 19:33

Az allam csak 18 eves korig tamogatja. Errol lecsusztal. :( Pontos arat ugysem fogsz kapni senkitol, mert minden fogorvosnak mas a tarifaja. Menj egyiktol a masikig es aki a legszimpatikusabb, es arban is elerheto, maradj annal. No meg persze bizalommal fordulj hozza. :)

En is 21 vagyok, es augusztus ota van fogszabalyzom, megeri, mert maris csodaszepen sorba allnak a fogaim. Ugyhogy nyomas! :)

2011. jan. 31. 18:52
Én 35 évesen szabályoztattam a fogaimat, bármilyen koban érdemes! Ez a mutatvány viszonylag egyszerű, mégis belekerülhet 80-100.000 Ft-ba orvosostól, mindenestől. Kell egy teljes röntgen első lépésként, aztán minden vizitnél is fizetni kell. Maga a fogszabályzó kb. 40-50.000 Ft körül van. De egy életre szól a történet, szerintem nagyon megéri! Bármelyik fogorvoshoz elmehetsz vele, ha ő éppen nem foglalkozik szabályozással, akkor majd tovább küld valakihez.
2011. jan. 31. 18:41
20 éves vagyok, és az felső két fogam között van egy kis rés, hézag, ami nagyon zavar. Tehát összehúzó fogszabályozót szeretnék viselni. A kérdésem az lenne, hogy mennyibe kerül egy ilyen fogszabályozó? Támogatja az állam? Hol csináltathatná meg? Mik a lehetőségeim? Fogorvosok véleményét is várom a témában. Köszönöm.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook