Fogorvosi fájdalmak ellen!? (beszélgetés)
Az én dokim mosolygása csak felidegesít!
Ne mosolyogjon! Essünk túl rajta minnél gyorsabban!
Szerencsére a legjobb és legtürelmesebb doki van nálunk és én is húzom halasztom,de nem kell soha semmi kedély javító mikor oda készülök.
Lehet hogy a szép szemei nyugtatnak..... :)
Amióta úgy megszenvedtem azóta mégjobban félek, főleg, hogy a bölcsesség fogat állítólag egyből húzzák,.....ááááá de úúútálom, pedig egy nagyon rendes, türelmes dokinőhöz "járok"
Kitartást, majd szorítunk érted.bár tudom nem vígasztal, de ha nincs begyulladva talán nem fog annyira fájni!
Akkor neked is HAJRÁ!!!!
Velem jön a párom, majd ő fogja a kezem közben!
De jó lesz végre túlesni rajta!
Hasonló szituban vagyok...elhatározás...végy eg nagy levegőt...és menj be..ne félj...a dokid sokat segíthet...a türelmével...
Cataflam legjobb fogra!!!!
Háát nagyon remélem, hogy nekem sem fog...
Különben megint rúgok,harapok, sírok, mint mútkor
Nekem most egyáltalán nem fáj...1éve mielőtt a gyógytömés belekerült nekem is rohadtul fájt..azóta egyáltalán nem...
2nap múlva megyek, Szerdán
a homeopátiás biszbaszokat gyulladt fognál a hajadra kenheted.
és menj el bazi gyorsan a fogorvoshoz, nehogy úgy járj, mint én a múlt héten. egy év húzás, kiesett gyógytömés, erősödő fájdalom, röntgen >> túl gyulladt, nem lehet húzni, akkor már nem aludtam éjszaka >> 5 napos antibiotikumkúra, napi marék fájdalomcsillapító, alvarájás
utána a húzás napján egy szuri, még egy szuri, bőgés, könyörgés, még egy szuri, még ezután is elütöttem az orvos kezét, borzalmas volt. már szóba került az altatásos húzás ekkor. a negyedik speckó injekcó után tudta kihúzni (ekkor már egy órája bent voltam), de úgy, hogy azt hittem, nem élem túl, és utána másfél órát sírtam otthon.
most már kezd jobban lenni, de hallgass rám, és spórold meg ezt magadnak.
egyébként a fog alján egy cirka 4-5 mm-es ránőtt gyulladás (gennyzacskó) volt, azt mondta az orvos, az fáj ennyire húzáskor, nem tudják elérzésteleníteni. hát így.
Nah, igen...
Múltkor két injekciót kaptam és nem hitte el, hogy még mindig rohadtul fáj... Csak az ínyem zsibbadt a fájdalmat ugyanúgy éreztem és azt hittem elájulok...
Nagyon nem érdekelte....
Am. magándoki, mindenki szerint tök jó meg minden...
Csak valahogy nálam nem hat az injekció
Sziasztok!
Szerdán megyek fogorvoshoz!
Kb. egy éve húzom, hogy visszamenjek, de kb. 2 hete kiesett a gyógytömés a fogamból, úgyhogy most már muszáj menni! Azóta újabb lyuk is lett..
(Genetikailag rosszak a fogaim)
Akkor nagyon szenvedtem, már az ideget fúrta a doki olyan mély volt a lyuk..:S
Hogyan készültök fel a fogászatra?
Van egy homeopátiás gyógyszer, ami nyugtatja a fájó fogidegeket..
Szerintetek, ha azt beveszem fél órával a kezelés előtt + az érzéstelenítő injekció, akkor jobb lesz? Vagy ütheti egymást a kettő?
További ajánlott fórumok:
- Te hogy éled túl a fogorvosi kezelést?
- Mit lehet tenni, hogy az izületi fájdalmak csökkenjenek?
- Megdöbbentő fogorvosi ügyelet
- Milyen fogorvosi kezelések ingyenesek, ha a körzetihez megyek?
- Vékonybél gyulladást (Chront) mindig kiséri hasmenés és milyen fájdalmakkal jár?
- Meghívó a Vámpírok báljába, avagy vámpírszérum kezeléssel az ízületi fájdalmak ellen