Foghúzás után teendők....(ha fáj, ha dagad stb) (tudásbázis)
Jajj lányok...nekem még mindig nagyon fáj.Lüktet,érzem ott,ahogy ver a szívem.Ráadásul mosnom kell fogkefével,de nem férek hozzá,nem jön ki rendesen a lepedék.
Mit javasoltok?
remélem,hogy nekem is jobb lesz ár holnapra.Most is épp vissza kellett nyomicolnom,de elég gennyes a környéke,remélem majd javul.Az a baj,hogy a cataflam engem kiüt.Esküszöm.Egyszer kaptam valakitől,előtte sosem szedtem,és akkor is egy felet kaptam,és rosszul voltam tőle.Még az algopyrin is erős nekem.Ez van,én már csak ilyen tápos vagyok :D
Nekem azt mondta a dokinő,hogy holnap még kicseréljük,aztán akkor meglátjuk,hogy kell e még 25-én is,ha nem,akkor majd vegyem ki magamnak.Ugyhogy holnap reggel go megint.
Szerinted az baj ha nagyon fehér körülötte?
Van itthon egyébként Nurofen rapid,azt szedtem rá tegnap,egész nap egy szemet,és éjszaka kezdett el ujra fájni.
Neked is tettek be ilyen gyógyszeres valamit?
nekem is ugy vésték ki,és hiába kaptam lidocaint,igyis nagyon fájt,aztán meg mikor kijöttem,sírógörcsöt kaptam.
Holnap is megyek gézcserére.Szted mikor múlik el???közben meg jön kifelé,már kétszer visszanyomtam,nemtom igy hogy fogok fogat mosni?!
Igen,köszi.Remélem segít,egész éjjel borogattam vizes ruhával,nem is aludtam semmit.
Nagyon türelmetlen vagyok,de érthető,hisz hétfő óta fáj...
Hétfőn kihúzták a fogamat,és aztán fájt nagyon a helye.Ma reggel visszamentem,és kiöblítették Hyperollal és tettek bele valami gézlapot,amibek nagyon rossz az íze és állítólag fájdalom és gyull.csökkentő.
Holnap is vissza kell mennem.Volt már valakinek hasonló?mire számítsak?mikor nem fog már végre fájni?
További ajánlott fórumok:
- Foghúzás után még mindig fáj és gennyes szagú váladék folyik néha az orromból. Járt már így valaki?
- Közvetlen foghúzás napján mit lehet enni? Meg utána?
- Van itt olyan akinek foghúzás után begyulladt elfertőződött a seb? Voltam már kipucoltatni de azóta is fáj. Tapasztalatok?
- Foghúzás után úgy érzem, hogy benne maradt pici darab, mit tegyek?
- Tegnap kihúzták az egyik fogamat. Ma reggelre azon a helyen háromszorosára dagadt az arcom. Ez normális foghúzás után?
- Foghúzás után miért dagadt fel az arcom?