Fogfájás, kezelés után! Normális? (tudásbázis kérdés)
4. Georgina319
2013. máj. 19. 07:15
Valószínű, hogy mély volt a szuvasodás a fogadban. Nem mindegy, hogy milyen fájdalmat érzel. Lüktetőt, vagy ráharapásosat. A ráharapásos fájdalom, ha kíméled a fogadat, 2 héten belül el kell, hogy múljon, a lüktetővel csak a fogorvos tud kezdeni valamit, pl. gyökérkezeli a fogadat.
3. béengé
2013. máj. 18. 21:22
Én is így jártam a múltkor,de szerencsére 3-4 nap után el is múlt(kopp-kopp-kopp).Nekem akkor nagyon sokáig tömte a fogamat,és mindenféle eszközt csavargatott a fogamhoz,már nem is néztem oda.Szerintem nagyon megrángatta az idegeket,vagy nem tudom,de legalább elmúlt. Úgyhogy ha neked sem egyszerű tömés volt,akkor várj még egy picit,de ha 5 nap után sem múlik,mindenképpen menj vissza! Kitartás,fogfájásnál kevés rosszabb dolog van :(
2. 388b941089 (válaszként erre: 1. - Rtunde22)
2013. máj. 18. 21:10
De gáz, menj vissza.Nekem is volt ilyen, gyökérkezelés lett a vége. Nem érzékeny hidegre, melegre, szélre, fémre stb?
1. rtunde22
2013. máj. 18. 20:59
Szerintetek normális, ha fogtömés után két nappal még fáj a fogam? Azt mondta a doki nem kell gyökérkezelni, de jobban fáj mint kezelés előtt!
További ajánlott fórumok:
- Fogfehérítés után mi segíthetne a fogfájáson?
- Rettenetes fogfájás gyökérkezelés után. Tudnátok ötleteket adni, hogy mitől múlna el a fájdalom?
- Brutális gyökérkezelés után normális, hogy jobban fáj a fogam?
- Elviselhetetlen fogfájás kezelés után! Mit tegyek?
- Normális a fogfájás ilyen műtét után?
- PCOS esetén, a gyógyszeres kezelésnek köszönhetően mennyi idő után áll vissza a szervezetem a normális állapotába?