Fogászati kezelés Budapesten a Szentkirályi u. 47-ben (beszélgetős fórum)
szia
szerdán megyek varratszedésre (már nagyon zavar, folyton piszkálom :()
+fogkőleszedés :(
na megvagyok!!
nagyon profik,,kb. 30 perc volt
kaptam szurit várt vele 10 percet addig beszélgettünk, utána kezdte, kaptam sapkát, lefertőtlenítettek :) , elzsibbat sikével megvágta félrehúzta az ínyt és fúrt , nem fájt! kb 4szer cserélt fúrófejet hogy tágítsa a lyukat aztán becsavarta az implantátumot, megúzta és összevarta a sebet, kifelé nem látszik semmi csak varrás, majd 3hónap múlva tesz rá gyogycsavart de mennem kell fogkőleszedésre is :(
annyi hogy a foghúzáshoz képest ez élmény volt :)
:(
köszi!! hát izgulok, ma már szednem kell antibiotikumot, holnap reggel 9re megyek, én leszek az első
én is be vagyok jelentkezve péntekre, de módosítani fogom a programot, mert ha most szétszedi a fogam, lehet, h begyullad az ünnepekre...
drukkolok Neked!
:(
hát miből? jó kérdés, jó hogy nem egyszerre kell kifizetni, bár így is nagyon sok, most 120 ezret kell vinnem a beültetésre , és majd 4 hónap múlva felépítik.
kapok antibiotikumot amit elöző nap el kell kezdenem szedni, hát nem mondom kicsit berezeltem , inkább attól tartok, hogy utána napokig is fájhat :(
Na, én is ma voltam fogdokinál. Lassan én is a sorsodra jutok...de hogy miből?? :(
Úgy néz ki, valószínűleg két rágó fogamat is ki kell húzni ugyanazon az oldalon! Az szép lesz, mert a másik oldalon sem tudok már enni! :(
tudtok olyan szájsebészt akinek van magánrendelöje
a sztk rendelésben nem igazán bizok
szolnokon
jaj nagyon, hozza a mikulás :)
kezdek berezelni !!
szia :)
megtettem az első lépést , jövő héten megyek röntgenre és akkor eldöntik hogy tovább ..
További ajánlott fórumok:
- Jár(t) valaki a Fogászati klinikára hallgatókhoz kezelésre?Tapasztalatokat várok.
- Fogászati magánrendelésen van beleszólásom a kezelési sorrendbe?
- Tudtok valaki olyan szépségszalont Budapesten ahol egészségkártyával lehet fizetni kozmetikai kezelésre?
- Jó fogászati magánrendelő Budapesten?
- Ha Pest megyei lakos vagyok, akkor is ingyenes a fogászati ellátás a Szentkirályiban?
- Fogászati anyagok allergia vizsgálatát Budapesten hol végzik?