Fogadóóra (beszélgetés)
"Kréta" meg "körímél" - ilyenekkel én akkoriban nem találkoztam, nem is tudom, hogy lehet velük ugyanazokat a dolgokat "elintézni", mint egy szemtől szembe lebonyolított beszélgetéssel.
Gratulálok, hogy Neked csupa jót hozott a találkozás a gyereked tanárával!
Ugyanígy. :)
És jól esett, hogy kicsit megsimogatták a lelkemet. (Meg utána én a gyerekét. ;) )
Igazad volt.
Nekem sem kellett volna.
Bár legalább beszélgetett egy nem problémás gyerek anyjával. 😅
Nem mindegy?
Igaza van!
sosem voltam fogadóórán
mentem volna, ha lett volna valami probléma egy adott tantárgy esetében
Az anyam lassan nyugdijazott tanarno. O az eletben nem volt fogadooran, pedig 4 gyereket felnevelyek az apammal.
Erosen ajanlott azoknak, akik gyerekeivel baj van, de rend szerint azok nem jelennek meg. Szak szerint sdhatnak tanacsot, vagy a problemas viselkedesrol lehet beszelni.
Ez csak egy lehetoseg, ha egy szulonek kerdese van.
Hetedikes.
Jó, tudom, palyaválasztás, középiskola választás stb.
De tudja, hova akar menni, nem is nagyon lehet kimozdítani abból az elképzelésből. A tagozat is megvan, ahova menne.
Igen, mindnek.
Az tény, hogy a szülőin nem beszélnek egyik gyerekről sem, viszont ha bármi van,a Krétábol értesül az ember meg nyilván kap egyedi emailt, ahogy a tanulmányi versenyről is küldött az aktuális tanár.
Gyerekkoromban emlékszem voltak plakátok, amik azt hirdették, hogy: ,,November fogászati hónap".
Arra tudok gondolni, ha ez a fogadóóra novemberben lesz, hogy van néhány tanár, akinek hiányzik a bal felső hatosa, vagy a jobb alsó kettese és azt várja az osztályfőnök, hogy a szülők a fog adó óra keretében kisegítik a tanári kar néhány foghiányos dolgozóját.
Minden szülőnek?
Szerintem ez akkor a "szülői értekezlet" "modernizált" formája lehet.
(Mikor az én gyerekeim jártak iskolába, az ilyen felszólítás akkor vált aktuálissá, ha valami diszkét megbeszélnivalója volt az osztályfőnöknek, olyasmi, amivel valamilyen okból kellemetlen lett volna előhozakodni a szülőin, mindenki füle hallatára.)
Hányadikos??
Nem lehet,hogy alig van szülő fogadón ès ott unatkoznak?
Ìgy próbálják rávenni a szülőket,ha már nekik muszáj ott lenni.
Neee,ezt a "ha valakinek fontos a gyereke" szöveget hagyjuk.
Ez messze nem erről szól.
Kirándulás, étkezés elhangzott szülőin. Amúgy sem fogadóóra téma, hanem szülői értekezleté.
Az órarend fenn a krétában. Biztos nem tőlem várják el, hogy meghatározzam, mit, mikor, hány órában tanuljanak.
A gyerekem megfelelően fejlett, nincs konfliktusa egyik tanárral sem, semmiből nem áll bukásra.