Flóraszeptet össze lehet önteni Ajaxszal? (beszélgetés)
köszi mindenkinek a választ!
Nem keverem, inkább egyik nap ezel mosok föl a másik nap azzal:)
Szia! A flóraszeptben szerintem nem sósav van, hanem klórféle fertőtlenítő. Ha megszagolod, már a szagán is érezni lehet, hogy hypó szagú. Ezért csodálkozom, hogy Oroszlánkirálynak, hogyan fejlődött klórgáz???
Hiszen a hypóhoz tett még hypót.
Én nagyokos, még fiatal asszony koromban a flóraszeptet, és a hipót kevertem össze.
A légcsövemet úgy megmarta, több napig fájt. Ne kutyuld össze őket, tanulj mások butaságából. (Az enyémből.)
Nem ajánlott összekeverni a tisztítószereket.
Egyszer egy takarítónőnk megtette-Jó kis klórgázt sikerült csinálnia a fürdőszobámban,taknya nyála fojt,majdnem megfulladt.
Szerintem jelzik is a flakonon,a dobozán.
Áh, ne próbálkozz ilyenekkel :D
Én egyszer összeöntöttem brefet domestossal.. azt hittem kieszi a szememet a gőze v micsoda.. nem bírtam megmaradni a fürdőszobában, nemhogy még súrolgatni..
Az lenne a kérdésem, hogy a 2 tisztítószerrel fel lehet -e mosni együtt?
Mert én egyik nap flóraszeptet teszek a vízbe és azzal mosok fel hogy fertőtlenítsen, másnap ajaxal hogy jó illat legyen és csillogjon a járólap.
Csak nem tudom hogy a 2 fajtát össze lehetne e önteni. az ajaxra nincs ráirva hogy ne öntse össze mással.
További ajánlott fórumok:
- Domestos vagy Flóraszept?
- Level diéta alatt szabad egy kevés tejet önteni a kávéba?
- A medencébe bele lehet önteni a fürdővízfestéket? Próbálta már valaki?
- Kis fém formákat kaptam, amibe csokit lehet önteni; csak nekem nem jöttek ki belőle szépen a csoki figurák.
- Sima folyékony flóraszepttel lehet edényeket fertőtleníteni? Persze utána elmosogatja az ember:-)
- Tupperware kulacsba szabad forró teát önteni?