Fizikai magyarázat? (beszélgetős fórum)
Nekünk a páraelszívó tetején volt pár éve 2 fűszertartó üveg. Azok repültek le egyszerre, de arra volt magyarázat mert becsapott a villám.
Ez nem vicc.
Anyukámtól kapott plüss gyűrűtartó a tv tetejéről szó szerint lerepült, mintha valaki dobta volna (ajtó ablak zárva).
A parfümöm leesett a mosdó feletti kis pipere szekrényről, amíg zuhanyoztam. Belülről. Előtte még voltak cuccok, azok a helyükön maradtak. Csak a parfüm esett le. :)
Na, nekem ennyi sztorim van összesen. Ezekre szerintem semmi de semmi logikus magyarázat nincsen. Nem gondolok egyébként semmi földöntúlira, nem is hiszek az ilyesmiben, bár elutasítani se utasítom el teljesen. Nem fostam be, inkább csak ledöbbentem, és mindenkinek elmeséltem. És persze mindenki kiröhögött. :) Azt mondták sokat ittam, kitaláltam, biztos rosszul láttam a dolgokat.
Nekem az üveg mozaikos gyertyatartóm indul el magától az üvegasztalon, még évekkel ezelőtt, a szemem láttára.
Egyedül voltam otthon. Lehet röhögni, meg azt gondolni, hogy kitaláltam, de ez pontosan így történt. :) Biztos sokan találnak ki hasonló sztorikat, mondjuk nem nagyon tudom érteni, hogy mire jó az.
Illetve még van 2 db ilyen jellegű sztorim, saját tapasztalatom.
:D
Ő is frászt kapott!!
jesszus úristen!
ilyen játékot tartani a lakásban!
a frászt hozná rám!
Egyik ismerősömnek meghalt az apukája. Néhány hónappal később egy nap megszólalt a happy birthday kezdetű dal a lakásban, keresgélés után kiderült, hogy a konyhában, egy rég elfeledett játék kezdett magától működni.
Az érdekes az egészben, hogy mindez az apukája születésnapján történt.
Egyébként bírom az ilyen dolgokat:)
Nálunk pl. a napokban kettő zár akadt el, az egyik ajtót nem lehetett kinyitni, a másikat meg becsukni, de aztán maguktól megjavultak (kb. mint mikor újra kell indítani a számítógépet) :)
További ajánlott fórumok:
- Kozmetikumok összetételének magyarázata
- Férfi logika, avagy adjatok magyarázatot, mi ez
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?
- Van valami magyarázat arra, hogy nekem már gyerekkorom óta a roma srácok tetszenek?
- A hűtlenség magyarázata
- Mi a magyarázat a következő fizikai kísérletre?