Fingottam egy hatalmasat az aluljáróban, csak úgy visszhangzott. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Erre nem tudok mit mondani, ahogy élek, úgy ítélek.
Én ilyenen nem tudok röhögni, pedig nem vagyok cseppet sem besavanyodott.
De, azt elismered, hogy különbözőek vagyunk? Van aki teleszájjal röhög rajta és polgárpukkasztónak találja és van akit ez felháborít.
Van, aki azt írja, hogy el sem olvassa az ilyesmit, ehhez képest azért többször is hozzászól a témához.
A 2-3 éves gyerek szintje azért elég elgondolkoztató. Miből gondolod, hogy egyébként nem egy atomfizikus, vagy valami ipari fejlesztő? Ez a kitételed az itt megszokott lenéző, ledegradáló stílust képviseli. Mint az a bevett, általánosa használt kijelentés is, hogy: ennél mélyebbre már nem is lehet, stb... Ezek a bevett sztereotípiák, mert ezek olyan jól hangzanak. És azt hiszik, ez ad nekik a felsőbb rendűségük manifesztálására okot. A normális emberek ezeken csak szánakoznak és megállapítják, hogy a csordából megszólalt valaki, aki a csorda szellemiségét teszi közkincsé.
Erre a legjobb megoldás, bár kissé sántít, hogy akinek nem inge ne vegye magára.
Vagy éppen ezért találsz.
Gyermeteg kelkületű egyed lehet. Kevés is elég, hogy boldog legyen.
Remélhetőleg nem az aki a liftes sztorit írta ki.
Igen a létünk velejárója, de erről maximum az orvosunknak beszélünk.
Aki azért írja le, mert ez szerinte vicces, kb. 2-3 éves gyerek szintjén van, ők kacarásznak még ezen. A 4 évesek, akit nevelnek is, az már tudja magánügye, nem kiabálja szét a csoportban.
Igen, az lehet 🤭
Viszont a Nem baj! és a Térdepelj kukoricára! aránya 63-53 volt.
6 éve volt egy ilyen vallomás:
“Emlékszem, mikor 8 hónapos terhes voltam, akkor egyszer egy több másdoperc hosszú, trombitáló fingot lenyomtam a lépcsőházban. Szerintem minden szomszéd hallhatta, viszhangzott rendesen.”
Nem kapott egy hozzászólást sem, úgy látszik akkor még nem voltak ennyire érzékenyek az emberek 😆
"Nem kéne ennyire süllyeszteni a Hoxát."
Judit, voltak ennél sokkal bicskanyitogatóbb témák is, mégis fent maradtak. Vagy nem lettek idejében törölve.
Ez a vallomás nekem sem tetszik, részemről ment is a kukorica.
Szerencsés vagy, ha idáig nem olvastál ennél nagyobb badarságot. Sok volt/van belőlük.
A színvonal ennyi. Itt tartunk.
Azért én nem venném ezt ennyire komolyan. FI ezt egy viccnek szánta, van akinek tetszik, van akinek ez közönséges, otromba. Azért gondolkozzanak el azon, hogy attól, hogy a szart car-nak írják, attól az még szar marad. És még közönségesebb, hogy ezt melléknévként használják...
Egyébként, a fizikai létünk velejárója, függetlenül attól, hogy ez mennyire kívánatos, vagy nem.
Egy kis olvasnivaló:
Kedves FI!
Arra azért vigyázz, hogy ne járj úgy, mint az egyszeri kisgyerek, aki nagyobbat akart fingani mint az apja. A vége az lett, hogy beszart!
#örömérzés?
Nincsenek nagy igényeid.
További ajánlott fórumok:
- Erdély, Partium - rossz visszhang, de miért?
- A walkman magnóban, éjszaka felrobbant az elem, hatalmasatt durant, mintha lőttek volna. Mitől lehetett?
- Mi a neve, vagy hol lehet kapni olyan legot, aminek a darabjai hatalmasak?
- Ha visszhangzik az msn, tönkremehetett a hangkártya? Mennyi az ára? Meg tudom csinálni vagy szakember kell hozzá?
- Tegnap hatalmasat estem. Nem tudok spárgát csinálni, de most összejött. Ma deréktól lefelé mindenem fáj, alig bírok járni. Mi lehet a bajom?