Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Fingottam egy hatalmasat az aluljáróban, csak úgy visszhangzott. fórum

Fingottam egy hatalmasat az aluljáróban, csak úgy visszhangzott. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
tegnapelőtt 21:44
És még azt állítják hogy a csövesek terjesztik a bűzt
36. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Katt2)
tegnapelőtt 21:35
köszönöm majd odafigyelek.
35. katt2 (válaszként erre: 34. - Enissa)
tegnapelőtt 21:18
Titkon remélem, hogy ennél azért többet értettél meg az elmondottaimból.
34. Enissa (válaszként erre: 33. - Katt2)
tegnapelőtt 20:07

Erre nem tudok mit mondani, ahogy élek, úgy ítélek.

Én ilyenen nem tudok röhögni, pedig nem vagyok cseppet sem besavanyodott.

33. katt2 (válaszként erre: 30. - Enissa)
tegnapelőtt 17:03

De, azt elismered, hogy különbözőek vagyunk? Van aki teleszájjal röhög rajta és polgárpukkasztónak találja és van akit ez felháborít.

Van, aki azt írja, hogy el sem olvassa az ilyesmit, ehhez képest azért többször is hozzászól a témához.

A 2-3 éves gyerek szintje azért elég elgondolkoztató. Miből gondolod, hogy egyébként nem egy atomfizikus, vagy valami ipari fejlesztő? Ez a kitételed az itt megszokott lenéző, ledegradáló stílust képviseli. Mint az a bevett, általánosa használt kijelentés is, hogy: ennél mélyebbre már nem is lehet, stb... Ezek a bevett sztereotípiák, mert ezek olyan jól hangzanak. És azt hiszik, ez ad nekik a felsőbb rendűségük manifesztálására okot. A normális emberek ezeken csak szánakoznak és megállapítják, hogy a csordából megszólalt valaki, aki a csorda szellemiségét teszi közkincsé.

Erre a legjobb megoldás, bár kissé sántít, hogy akinek nem inge ne vegye magára.

tegnapelőtt 15:51
Én egyszer tüsszentettem a lépcsőházban és az is visszhangzott rendesen :D
31. Enissa (válaszként erre: 10. - 55Judit)
tegnapelőtt 15:50

Vagy éppen ezért találsz.

Gyermeteg kelkületű egyed lehet. Kevés is elég, hogy boldog legyen.

Remélhetőleg nem az aki a liftes sztorit írta ki.

30. Enissa (válaszként erre: 19. - Katt2)
tegnapelőtt 15:45

Igen a létünk velejárója, de erről maximum az orvosunknak beszélünk.

Aki azért írja le, mert ez szerinte vicces, kb. 2-3 éves gyerek szintjén van, ők kacarásznak még ezen. A 4 évesek, akit nevelnek is, az már tudja magánügye, nem kiabálja szét a csoportban.

29. birebora (válaszként erre: 18. - Ruslan)
tegnapelőtt 15:45
:DD
28. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:35
Helyes hogy nem politikai témát nyitottál , mert az tilos
27. Cukormókus* (válaszként erre: 25. - Görögtánc)
tegnapelőtt 15:18

Igen, az lehet 🤭

Viszont a Nem baj! és a Térdepelj kukoricára! aránya 63-53 volt.

26. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:14
Amúgy undorító az is ha ezt szórakoztatónak tartod meg az, ha ezt kiírod. :D
25. Görögtánc (válaszként erre: 24. - Cukormókus*)
tegnapelőtt 15:12
Akkor még nem lehetett fórumot csinálni a vallomásból, nem? :D
24. Cukormókus* (válaszként erre: 23. - 55Judit)
tegnapelőtt 14:54

6 éve volt egy ilyen vallomás:

“Emlékszem, mikor 8 hónapos terhes voltam, akkor egyszer egy több másdoperc hosszú, trombitáló fingot lenyomtam a lépcsőházban. Szerintem minden szomszéd hallhatta, viszhangzott rendesen.”

Nem kapott egy hozzászólást sem, úgy látszik akkor még nem voltak ennyire érzékenyek az emberek 😆

23. 55Judit (válaszként erre: 22. - 55Judit)
tegnapelőtt 14:50
Ez most kivétel volt, mert akkorát csodálkoztam hogy van ember aki ilyenből képes ide írni. Beleolvastam. Döbbenet! Volt már olyan hogy azt hittem innen már nincs lejjebb. Időnként bebizonyítják, hogy de bizony van.
22. 55Judit (válaszként erre: 20. - Smaragdzöld 🐉)
tegnapelőtt 14:47
Igen tudom hogy ez van. De igen, volt hogy én is belefutottam elég durva témákba. Sőt a hsz-ek számából látom többről is hogy nagy érdeklődésre tesznek szert. Most hogy ez is maradhatott, elfogadom hogy ez itt normális. Egyébként ha már első ránézésre látom hogy nagyon az alja, bele se nézek. Sok értékes időt elvenne azok olvasgatása.🙂
tegnapelőtt 14:44
Meghajtó mese izé megható.
20. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 17. - 55Judit)
tegnapelőtt 14:34

"Nem kéne ennyire süllyeszteni a Hoxát."

Judit, voltak ennél sokkal bicskanyitogatóbb témák is, mégis fent maradtak. Vagy nem lettek idejében törölve.

Ez a vallomás nekem sem tetszik, részemről ment is a kukorica.

Szerencsés vagy, ha idáig nem olvastál ennél nagyobb badarságot. Sok volt/van belőlük.

A színvonal ennyi. Itt tartunk.

19. katt2
tegnapelőtt 14:23

Azért én nem venném ezt ennyire komolyan. FI ezt egy viccnek szánta, van akinek tetszik, van akinek ez közönséges, otromba. Azért gondolkozzanak el azon, hogy attól, hogy a szart car-nak írják, attól az még szar marad. És még közönségesebb, hogy ezt melléknévként használják...

Egyébként, a fizikai létünk velejárója, függetlenül attól, hogy ez mennyire kívánatos, vagy nem.

Egy kis olvasnivaló:

[link]

18. Ruslan
tegnapelőtt 13:22
Meglett már a száz komment, tesó? Majd még visszanézek.
tegnapelőtt 11:29
Én jelentettem. Nem kéne ennyire süllyeszteni a Hoxát.
16. 55Judit (válaszként erre: 12. - Pulcsis)
tegnapelőtt 11:19
Mindenhol beállítják valakik egy fórum színvonalát.
15. Pulcsis (válaszként erre: 13. - Libikóka)
tegnapelőtt 11:12
Igen, nem is értem hogy maradhatott.
14. libikóka (válaszként erre: 13. - Libikóka)
tegnapelőtt 11:11
,,,,nem kap,,,,
13. libikóka (válaszként erre: 12. - Pulcsis)
tegnapelőtt 11:11
Pedig annyi a tennivaló hogy kap figyelmet,,ha már nem törlik ami szerintem az alap lenne.
tegnapelőtt 11:09
Az ilyen, és ehhez hasonló fórumok miatt döntenek egyre többen úgy, hogy elhagyják ezt az oldalt...
tegnapelőtt 10:58
Ügyes vagy.
10. 55Judit (válaszként erre: 5. - Enissa)
tegnapelőtt 10:55
Elgondolkodtató. Vajon én miért nem tudok ennyire érdekfeszítő témákat feldobni? Ez az oka annak is, hogy a környezetemben nem találok beszélgetőtársra. Egyre inkább kényelmetlenül, és nem idevalónak érzem magamat. Néhány éve Mezei Virágban is ilyen gondolatok kavarogtak. A bemutatkozó szövegéből már törölte miért távozott, talán jobb is. A többség úgyis csak megszólná. Én minden esetre szeretettel gondolok vissza rá.
tegnapelőtt 10:45

Kedves FI!

Arra azért vigyázz, hogy ne járj úgy, mint az egyszeri kisgyerek, aki nagyobbat akart fingani mint az apja. A vége az lett, hogy beszart!

tegnapelőtt 09:03

#örömérzés?

Nincsenek nagy igényeid.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook