Fiatalon szeretnék anya lenni. (beszélgetős fórum)
Na igen, jó neked, Te tudod előre hogy mikor van :D
Akkor hajrá :)
Lehet :D
Vagy máris PÉ. Elméletileg lehetséges...
Te hogy vagy?
Na végre ma meg is jött :)
Több mint egy hetet késett... De jó lenne, ha végre beállna és nem lenne vele gond :S
Hát attól nekünk sem kell félni :D
Csak jó lenne már visszafizetni a hitelt és összegyűjteni legalább egy pár százezret hogy legyen mihez nyúlni, ha váratlan kiadás van. Ennyi az összes igényem.
Nem vagyunk még rajta a dolgon, még csak a tervek vannak. Én már nagyon régóta szeretnék, de a férjem eddig nem érezte magát késznek rá, és az anyagi helyzetünk is inkább arra késztet hogy várjunk vele még picit, csak most ez picit padlóra küldött.
Ha jövő hét közepéig nem jön meg, akkor veszek tesztet, de kizártnak tartom...
Gyárban dolgozom, élelmiszeripar. A kényszer nagy úr, nagyon nem lenne ott a helyem, de kell a pénz és inkább ott szenvedek, mint itthon üljek.
Ami kicsit padlóra küldött lelkileg, az, hogy az egyik barátnőm a héten jelentette be, hogy kismama... Örülök neki, meg minden, de valami mégis rossz... Mindig előjön ez a szemét érzés, pedig nem akarok irigy lenni.
Ráadásul tényleg nem kellene irigynek lennem, mert ott az apuka mereven elzárkózik a picitől, zsarolja a barátnőmet, hogy vetesse el.
Istenem, velem miért nem történik meg csak úgy teljesen véletlenül? Mi akkora szeretettel várnánk rá :(
Sajnálom :(
Sajnos nekem még mindig nem... Egyre jobban idegesít. Majd biztos munka közben jön meg és áraszt el a niagara, a szép fehér munkásnadrágomban...
Neked megjött már?
Nekem még mindig nem akar! Csak a melleim feszülnek meg a hasam fájdogál...
Neked rendesen megjön, mióta leálltál a tabival?
Én már egy éve leálltam és még mindig nem állt be rendesen.