Fiatalok és a dohányzás... (beszélgetés)
én is gyűlölöm a cigit, meg azt veszem észre, h aki dohányzik szarik bele, h én nem és ott gyújt rá ahol akar.Én építkezésen dolgozom, irodakonténerben. De ha bejön valaki cigivel rögtön szólok érte.Aztán többet nem jönnek be. Ami leginkább feldühített egyszer.
Még diák voltam. állok a buszmegállóban szakad az eső. erre valaki biztosan rágyújt-én majd meg fulladok (gondolom mások is). És végül kiáltam én az esőre.
Amúgy anyukám is dohányzott, ő is pont olyan volt mint a többi dohányos-lakásban is szívta.
Meg anyósom is.Munkahelyéről hoztuk haza (ahol senki se tudta, h dohányzik)beszált a kocsiba és rágyujtott. Hát azt hittem felrobbanok.
Nem hiszem h van olyan ember aki annyira utálja a füstöt, mint én.
Szia!
Ez borzasztó...mi lesz így velük, mi lesz belőlük!
Azt hiszik ettől lesznek felnöttek?=(
Pofátlanul kérik a cigit és a tüzet! elkeserítő ezt látni! A szülő sem tehet semmit, mert úgyis rápöffent, ha akar.=(
Én sem dohányzom,és büszke vagyok rá!:)
Hali!
Nem csak Téged irritál! Pár napja beszélgettem egy 19 éves lánnyal a témáról, ő 5 éve dohányzik, most napi két dobozzal szív....
Én viszont soha nem gyújtottam rá... Nem is tervezem.
No, látom ez csak engem iritál!
Bocs!
Jó éjszakát nektek!
Én ma,(persze máskor is)annyi fiatal gyereket láttam reggel cigit szívni...:(!
Elborzaszt és felbosszant! Szívem szerit felpofoznám a gyereket, hogy térjen észhez!:(
Egy 12-13... éves gyerek,sőt az lenne a legjobb, ha senki nem szívná azt a büdös cigit!
Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok? Lehet ez ellen tenni bármit is?
További ajánlott fórumok:
- Városok, ahol betiltották a közterületeken a dohányzást. Mi a véleményed róla?
- Szokjunk le a dohányzásról, én ma kezdem szeretnék egészségesen élni
- Éljen az új dohányzásellenes törvény!
- Le akarok szokni a dohányzásról-Velem tart valaki? Holnaptól!!!!
- Munkahelyi dohányzás/ nem dohányzás.
- Hogyan szokjak le a dohányzásról 2 hét alatt?